Волинська «Самооборона» каже, що «програла інформаційну війну» на митниці

Волинська «Самооборона» каже, що «програла інформаційну війну» на митниці
Після того, як самообронівці затримали на митниці бус із контрабандною технікою на понад 10 мільйонів, їх почали «мочити» у ЗМІ та соцмережах.

Про це заявив під час-прес-конференції 18 грудня координатор Самооборони Волині Андрій Хведчак.

Нагадаємо, активісти «Самооборони Волині» та працівників міліції виявили авто із контрабандною продукцією біля митного посту «Устилуг». Техніка, яка була ввезена в Україну, за попередніми даними, оцінюється на суму більше 10 мільйонів гривень, - повідомляв 2 жовтня Хведчак.

Нині машина із відеореєстраторами знаходиться під охороною, - каже він.

Однак таке затримання викликало звинувачення у тому, що Самооборона на митниці нібито «збирає гроші». Хоча такі звинувачення, за словами Хведчака, безпідставні, вони «програли інформаційну війну» людям, що намагаються дискредитувати активістів.

«Одразу після того, як затримали, нас почали викликати в прокуратуру. Питали, чому ми там опинилися, що робили. Оці поїздки у Володимир-Волинський (у прокуратуру, - ред) були чи не щоденно. Почався прес у ЗМІ та в Фейсбуці, писали, ніби Самооборона на митниці збирає гроші», - розповів Хведчак.

Також він звернув увагу на те, що «окремим силам» вигідно, щоб на Волині «Самооброна», «Автомайдан» та «Правий сектор» конфліктували, тому виникають спроби «посварити» їх через медіаресурси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: митниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, чому пан Хведчак не розкаже про свій автомобіль?
Відповісти
Андрій Хведчак!!!! перед ним на митниці були правий сектор, айдар напевно всі заробили або не змогли домогтись свого )))) Хто ще ідьте в АТО там такі як Андрій Хведчак потрібні а не в тилу грітись біля мамкиного ......
Відповісти
Пане Хведчик може, вже пора завязувати з бандитизмом,є чутки що скоро знімуть з посади Шпигу,а відповідно вашу шайку візьмуть за тепле місце.Але про вчинки задумайтесь зараз бо з"бурштинової" т еми лапін швидко викрутиться а вот крайніх обовязково знайдуть,і це будуте Ви. А про патріотизм,захист Батьківщини з ваших вуст звучить просто смішно і навіть єхидно.
Відповісти
Так всі знають, що Лапін разом із Самообороною на митниці заробляли
Відповісти
Крім огиди, ця потвора Хведчак, нічого не визиває.
Відповісти
Вси говорять про корупцию на Украинський митници та чесних чиновникив у Европи Цикаво а як ти ж контрабандни сигарети чи техника проходять через "чесних" польських митникив чи "у сусида и хата билиша и жинка гарниша"
Відповісти
Останні новини
Волинська «Самооборона» каже, що «програла інформаційну війну» на митниці
18 грудень, 2014, 17:37