У Луцьку приховали факт будівництва. ФОТО

У Луцьку приховали факт будівництва. ФОТО
Нове будівництво у спальному районі міста у Луцькій міській раді хочуть призупинити.

Там кажуть, що підприємець Ольга Кушнір, яка планує збудувати торгово-офісний центр в дворі житлових будинків на проспекті Відродження 26, 26а, 26б, 28? 28а та вулиці Писаревського, 4, порушувала правила добросусідства та залякувала мешканців.

Так сталося тому, що мешканці, які проживають в будинках на проспекті Відродження запевняють, що про будівництво їх не попереджали, будівельні роботи проводилися у вихідні й святкові дні, а також в неробочий час.

Депутат Луцької міськради Андрій Осіпов зазначив, що про конфлікт між мешканцями цих будинків та підприємцем знають.

«Не можна вірити словам тим, хто погрожує та приводить тітушок», - підкреслив Осіпов.

За його словами, свого часу Ольга Кушнір виграла аукціон на право оренди вільної ділянки всередині двору, однак виділеної земельної ділянки їй було замало, і підприємець заступила на більшу територію.

«Після того, як мешканці почали знімати рештування, вона (Кушнір О. О. – ред.) звернулася до Луцької міської ради про те, що б їй дали додаткову землю для облаштування будівельного майданчика, однак їй відмовили», - зазначив Осіпов.

За словами депутата, Ольга Кушнір поводить себе непорядно.

«По-перше, приховала факт самого будівництва. Вона розрила котлован під виглядом того, що працівники комунальних підприємств відновлюють комунікації.Коли з’ясувалося, що працівники комунальних підприємств не мають до того відношення, почалася нова історія, що «я тут власник, а ви – ніхто, і з вами я розмовляти не буду», - підкреслив Осіпов.

Андрій Осіпов зазначив, що у мешканців було лише декілька вимог до підприємця: не проводити будівельні роботи у вихідні, святкові дні та у неробочий час, не збудували нічний клуб чи бар та узгодити благоустрії території. Однак підприємець зустрічей з мешканцями будинків на Відродження уникає.

«Я не є соціалістом і комуністом. Я «за» розвиток бізнесу, але за розвиток чесного бізнесу. Тому, якщо цей проект рішення дозволить досягнути порозуміння між забудовником і мешканцями, то проект можна буде знімати у сесійній залі», - інформував депутат.

Депутат міськради Ігор Поліщук інформував, що Ольга Кушнір при зустрічі веде себе агресивно.

«Під виглядом благоустрою та землі для будівництва я бачу, що вона просто хоче у Луцької міської ради віджати землю і собі її потім приватизувати. В мене дуже великі сумніви, що вдасться врегулювати конфлікт», - зауважив Поліщук.

Так, члени постійної комісії проект рішення «Про припинення договору оренди землі від 03.02.2012 року укладеного між Луцькою міською радою та підприємцем Кушнір О.О., шляхом його розірвання», підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого, Кушнір заплатить Осіпову і все порішають. Хіба йому вперше?
Відповісти
Популiст-гнiда.
Відповісти
Що ше за довбень,цей Поліщук?!!! Чому так часто про нього на ВолиньПості пишуть,що він вважає?!!! Новий псевдо проактивний проплачений діяч,аля Іванюк Роман.....
Відповісти