«Богдан» має дуже серйозну перспективу, – Кінах

«Богдан» має дуже серйозну перспективу, – Кінах
На Волині з робочим візитом побував президент Українського союзу промисловців та підприємців, народний депутат Анатолій Кінах.

У четвер, 24 травня, на базі підприємства «Автоскладальний завод №1 АТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» він зустрівся з місцевими бізнесменами, аби обговорити проблемні питання, які виникають у підприємців Волині, повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Анатолію Кінаху висловили низку пропозиції щодо розвитку бізнесу. Серед них: введення нових екологічних вимог для ввезення в Україну транспорту, прийняття порядку земельних торгів, виділення коштів з держбюджету на коригування генеральних планів забудови територій тощо.

Директор «Богдан Моторс» Володимир Гунчик провів Кінаху екскурсію підприємством.

«Я бачу, що «Богдан» має дуже серйозну перспективу з точки зору потреби в продукції, автобусах і тролейбусах, враховуючи велике фізичне і моральне зношення громадського транспорту в Україні. І дуже важливо, щоб оновлення рухомого складу відбувалося не за рахунок зростання імпорту, а за рахунок того, щоб ми задіяли весь наш потенціал. Це роботі місця, це доходи громадян, це впевненість у завтрашньому дні», – зауважив Кінах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: економіка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Богдан» має дуже серйозну перспективу, – Кінах
25 травень, 2012, 12:02