Експертиза не виявила сепаратизму у словах Добкіна

Експертиза не виявила сепаратизму у словах Добкіна
Результати фоноскопічної експертизи встановили, що у словах Михайла Добкіна немає складу злочину, тому його не можна притягнути до кримінальної відповідальності за сепаратизм.

Про це сьогодні в ефірі “5 каналу” сказав генеральний прокурор України Віталій Ярема, - передає Еспресо.TV.

Він розповів, що проводили фоноскопічну експертизу – вивчення висловів, які використовувалися тими чи іншими людьми на мітингах, під час прес-конференцій, в ЗМІ.

“Якщо експерти дають нам висновок, що немає складу злочину у цих висловах, ми не можемо притягувати людину до кримінальної відповідальності. По багатьох ми уже отримали такі заключення. По пану Добкіну ми отримали саме такий висновок”, - розповів гепрокурор.

Він зазначив, що такі рішення викликають негатив у людей, які стояли на Майдані і знають, що ці вислови носили заклики до повалення державного устрою, “але ми опираємося на результати експертизи”.

“Що стосується пана Клінчаєва, то дніпропетровський суд зараз розглядає його справу і кримінальне провадження здійснює СБУ”, - додав Віталій Ярема.

Нагадаємо Михайла Добкіна звинувачували в посяганні на територіальну цілісність України. У кінці серпня Генеральна прокуратура України закрила кримінальне провадження проти колишнього голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна. Цей факт обурив главу МВС Арсена Авакова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Губернатор Харківщини Михайло Добкін впевнений, що схід України не має ніякого відношення до Євромайдану, тому країну необхідно розділити
Такий сепаратистський заклик Добкін висловив у своєму "Твіттері", коментуючи сьогоднішні акції в Києві.
 
«Этот идиотизм уже бьет через край.С такими психопатами стыдно жить в одной стране.Надо отменять пакт Молотова - Риббентропа! К черту этих идиотов с их гробами и мусором в голове! Пусть проваливают!», - написав Добкін.
 
«Это у них не истерика. Они реально другие люди. Вы представляете, что у них в голове вместо мозга, если они гробы по Киеву катают?!», - додав він.
Відповісти
29 грудня 2013

Але для нашої прохуратури це нормально
Відповісти
Пидтримую Допкина цилком адекватна реакция НОРМАЛЬНОИ людини на тогочасни подии
Відповісти
От і "Пидтримуй" далі "Допкину"
Відповісти
Останні новини
Експертиза не виявила сепаратизму у словах Добкіна
18 грудень, 2014, 23:46