Маршрутка загорілася на ходу

Маршрутка загорілася на ходу
У Луцьку в районі готелю «Лучеськ» ледь не загорілася маршрутка: джерело займання водієві вдалося погасити з допомогою вогнегасника.

Пригода з маршруткою №12 трапилася 24 травня наприкінці робочого дня, повідомляє Віче-інформ.

За словами очевидців, неприємний запах пасажири відчули у салоні ще у районі Київського майдану. Почали робити зауваження водієві. Однак той продовжував їхати.

Люди повідчиняли вікна, та запах ставав усе в'їдливіший.

Згодом пасажири помітили у салоні дим і почали кричати, аби водій зупинився і їх випустив.

Після того, як вони повиходили, маршрутка проїхала ще кілька метрів і зупинилася. Водій вибіг із вогнегасником і погасив джерело займання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голєва жме гроші на ремон на зарплату і подетки водіїв тому і така біда трапилась А гроші вона любить аж трясеться коли Девицького матюжить.
Відповісти
Гроші Голєвій потрібні.Тому що суди нині дорогі.А Голєва судиться і з депутатами і з Міським Головою і з конкурентами-перевізниками і взаглі з усім Луцьком.Тому грошей і не вистачає на обслуговування автобусів та підтримання їх в технічно справному стані!!!
Відповісти
Місце дивне. Минулого року біля Лучеська маршрутка людину біля магазину на смерть збила. Яка різниця чия маршрутка. Головне, що всі живі і здорові.
Відповісти
ДЯКУЮЧИ БОГУ ВСЕ ОБІЙШЛОСЯ.А ЗА ТРАНСПОРТОМ ТРЕБА ДИВИТИСЬ,ВЧАСНО ОГЛЯДАТИ ТА РЕМОНТУВАТИ!
Відповісти
ну водії теж мають перевіряти свої транспорті засоби.. не перший раз коли їду в маршрутці смердить паленим. але шо говорити, якшо в нас самі ж водії дивні люди. то на маршрут невчасно їде, то повзе як черепаха, то так жене шо думаєш аби не катапультуватись з тої маршрутки. то не слідкує як пасажири виходять і закриває двері, то не бачить коли йому рукою махають, то сигналу на зупинку не чує бо говорить або по мобільному або з поряд сидячим знайомим. а скільки раз був свідком коли замість того шоб їхати на маршрут вони з нього просто зїзжали. половину водії - чуть не старі пенсіонери, або молоде хамло. який водій - така і маршрутка.
Відповісти