Гузь каже, що його «не чують» у питанні шахт

Гузь каже, що його «не чують» у питанні шахт
На цей час 400 працівників передпускової дирекції шахти №10 Нововолинська досі не отримали 36 мільйонів гривень заборгованості із заробітної плати. Також є плани закрити шахти №1 та №9 – а це ще 1600 людей.

Про проблеми нововолинських шахт нардеп Ігор Гузь розповів під час прес-конференції у п’ятницю, 19 грудня.

За його словами, вже у вівторок, 23 грудня, працівники передпускової дирекції шахти №10 Нововолинська проведуть попереджувальну акцію через невиплату зарплат. При цьому всі необхідні документи для погашення заборгованості вже є, однак грошей поки немає.

Гузь нагадав, що шахта №10 будується вже 26 років і має стати альтернативою для працівників, яких мають звільнити із шахт №1 та №9. Тобто, за його оцінками, 1300 місць на 10-й зможуть частково перекрити зникнення 1600 робочих місць на двох інших.

Якщо ж шахту №10 не вдасться добудувати, то 1600 безробітних шахтарів, на думку Гузя, «підуть на Київ», а самому Гузю «доведеться піти з ними».

Нардеп пояснює, що не виступає однозначно проти закриття шахт, однак це потрібно робити поетапно, щоб не допустити «колапсу» у Нововолинську.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець, Гузь! Женіть у шию того Яценюка!
Відповісти
Гузь, так ти ж моєму батькові казав, що в тебе все схвачено. що Сєня з тобою на пряму спілкується, що гроші будуть як ти станеш депутатом. Ми родиною за тебе голосували. ТИ - БРЕХЛО! Я подивилася відео - ти нічого по вугільній промисловості не знаєш!
Відповісти
А Лапін сидить і лапу смокче - от же вибрали нещастя(((
Відповісти
Люди, кого ви вибрали депутатом? Світло відключають, пенсійний вік накинуть, шахти закриють, гроші пр народженні дити не даватимуть, школи закриють. От вам і - Ігор прийде порядок наведе!
Відповісти
кого вибирали! Тепер жуйте шмарклі...
Відповісти
А Ігороко молодець... 4 роки Башкаленко гроші на шахти вибивав і успішно "закопував" в землю, а тепер ігорко за це ж береться.
Відповісти
А ти сам скільки років трудового стажу маєш???? Намалювався Хлоп з конопель питання він буде вирішувати!!
Відповісти
бідолашний, не чують....мабуть треба брати рупора, й репетувати...це у нього добре виходить!
Відповісти
циркач цей Гузь..учора дома знайшов брошурку ..де він ще агітує як був членом Батьківщини...теж море обіцянок...а й ще більше, популізму !! від того що він там щось типу тай робить в парламенті ...нехай їде бабцям лапшу вішає на вуха!!!
Відповісти
а жінка чує ! чи прибиральниця!
Відповісти
А де логіка - Гузь голосує за уряд, який не чує Гузя! Навіщо ж ти такий уряд підтримав?
Відповісти
І не почують! Тому що мава пішла в томуж стилі який був до Революції Гідності. А мова одна - "дайте грошей". Ніхто не говорить чи є на шахтах , в тому числі на 10 шахті, вугілля. Ніхто не каже як вплинути на еконамічні показники роботи, на собівартість вудубутого вугілля. Куди ідуть державні гроші?. Чому шахти перераховують гроші на території непідконтрольні українській владі? На шахтах необхідно навести лад і це головна задача а всі тільки говорять про гроші.!!!...
Відповісти
Ігоре, я був коли ви з Чорновол агітували нас голосувати за Народний фронт, ви тоді сказали, що з Яценюку подзвонили і гроші виділили. Ви вже тоді збрехали, бо гроші вибив Мельник. Ми Вам повірили. А що мені тепер робити, зарплати немає, дитина вчиться. за комуналку боргую, напозичався. Ви, нас шахтарів, підвели.
Відповісти
А чому шахтарі Мельника не підтримали на виборах? Він стільки намагався зробити, помагав чим міг. Він не Мартиняк міліонів не має. Але принаймі має розум і власну гідність. Не те, що той клоун який конференції в барах робить
Відповісти
Так, ти ж їздив і обріхував мельника, що ти вже добазарився по шахтах. Що з Сєньою ви на ти. А люди безрамотні повірили соплякові, а не простій людині Мельнику. Скільки Мельник поміг простим людям.Взяли вибрали голодранці
Відповісти