Учасник «Голосу країни» переплутав Луцьк і Рівне

Учасник «Голосу країни» переплутав Луцьк і Рівне
Під час концерту гурту «Ріплей», який відбувся 18 грудня у Рівному, запрошений співак, учасник прямих ефірів проекту «Голос країни» переплутав місто Рівне з Луцьком.

Музиканти «Ріплею» зазначили, що головною особливістю концерту став запрошений гість Leonardo. То ж коли співак вигукнув «Добрий вечір, Луцьк!» зал по-доброму засміявся, а хтось із залу вигукнув «Це Тернопіль», - пише vse.rv.ua.

Щодо концерту, то головною його родзинкою став сингл «Єдина», який раніше музиканти виклали в мережу для вільного прослуховування та скачування.

«В цей складний для нашої країни час, дуже важливо бути єдиними. Україна - це наш дім, в якому ми всі зросли. Давайте не будемо забувати і кожного дня доводити це справами. Можливо, мінімальними, але такими, які вміємо робити найкраще. Пісня «Єдина» - це такий собі заклик до єдності», - розповіла фронтвумен гурту Маргарита Тишкевич.

Несподіванкою для відвідувачів став і оновлений склад гурту: до «Ріплею» на концерті у Рівному доєдналися музиканти гурту «Фіолет» Микола Тимощук та Петро Свіст, - повідомив 0362.ua.

Leonardo
Leonardo
Маргарита Тишкевич
Маргарита Тишкевич
Ріплей
Ріплей

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.