Святий Миколай привітав дітей із соціально-вразливих сімей. ФОТО

Святий Миколай привітав дітей із соціально-вразливих сімей. ФОТО
Вже котрий рік поспіль на території торгово-розважального комплексу «Сіті-Парк» проводяться свята для маленьких лучан із соціально-вразливих сімей.

Зазвичай місцевий бізнесмен Андрій Покровський проводить такі благодійні акції на Новий рік та Різдво, проте, цього року було вирішено додати до списку акцій 19 грудня - улюблене та довгоочікуване для малечі свято Миколая, - повідомили організатори.

Загалом дійство можна було поділити на дві частини. Під час першої хлопчики та дівчатка залюбки змагалися у естафетах та конкурсах. За деякий час діти радо зустріли Святого Миколая, який привітав малят.

За задумом організаторів під час наступної частини маленькі патріоти писали листи з новорічними привітаннями для солдатів АТО, та відправили їх захисникам через Святого Миколая, а той в свою чергу пообіцяв, що передасть їх нашим героям якомога швидше. Всіх присутніх розчулила щирість і небайдужість дітей. За чудові листи всім малятам вручили прекрасні подаруночки та почастували смачненьким.

«Будь-яка доросла людина несе відповідальність за щастя кожної дитини», - зазначив незмінний спонсор акції Андрій Покровський.

А також вважає, що бізнес повинен бути соціально відповідальним. Це хороша справа дарувати людям добро на свята. В розвинутих країнах цим не здивуєш. І ми маємо переймати цей дорогоцінний досвід.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудова акція. добро завжди повертається з вторицею. побільше б таких людей!
Відповісти