Саакашвілі розповів, чим закінчаться переговори із сепаратистами

Саакашвілі розповів, чим закінчаться переговори із сепаратистами
Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі вважає, що скільки б зусиль не докладала Україна для нормалізації стосунків із сепаратистами на Донбасі, Росія зводитиме їх нанівець, замінюючи лояльних до України бойовиків представниками російських спецслужб.

Про це Саакашвілі розповів в ефірі програми "Шустер Live", - повідомляє телеканал "24".

Він нагадав, що на початку його президентства у Південній Осетії був сильний сепаратистський рух.

"Я завжди вважав, що з ними можна домовитися. У 2004 році ми перекрили з цього регіону контрабанду, на якій заробляли грузинські поліцейські і російські миротворці, які там були. Один з лідерів сепаратистів напав на нашу армію, загинули дуже багато наших солдат, це було суцільним кошмаром. Але після цього ми якось протягнули йому руку, ми з ним домовилися. Утворили адміністрацію на тій частині Південної Осетії, яку ми контролювали. І колишньому лідеру сепаратистів передали управління повністю, передали гроші, побудували там школи, лікарні, проводили там щовечора дискотеки. Ми хотіли показати, що на нашій території світло, все захищено, все краще", — розказав він.

Тим часом, за його словами, Росія на тій території, яку вона контролювала, заміняла осетинських сепаратистів російськими офіцерами та представниками спецслужб.

"Чим більш успішними ми були у переговорах, налагоджували діалог, тим активніше вони замінювали осетин представниками спецслужб. В кінці ми отримали стовідсотково російський уряд, де практично не було з ким говорити. Тому, що б ви не робили, вони будуть замінювати непотрібних їм своїми офіцерами", — наголосив Саакашвілі.

Він також додав, що люди України налаштовані вкрай миролюбно і з усіх народів у світі вони є найбільш відкритими до іноземців.

"Найбільша несправедливість, що цей народ звинувачують у тому, що йому абсолютно не властиво", — додав екс-президент Грузії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для хунти...
Відповісти
в товоїй голові
Відповісти
вже і шустер закінчується і саака вже всім надоїла
Відповісти
Вчора я з задоволенням та захватом слухав Саакашвілі у Шустера! Погоджуюсь з кожним його словом! Потрібна термінова та невідкладна люстрація мінімум 90 % чиновників усіх рівнів в судах, в прокуратурі та міліції !!! Бо якщо тільки залишиться «старих кадрів» більше ніж 10 % то вони так «професійно забазікають» нових, що все залишиться як і було, а всі зусилля та витрачені величезні кошти на таку «люстрацію» будуть марними та не дадуть жодного позитивного результату … Яскравим прикладом цього, у того ж Шустера, вчора була «велика професіоналка» і по сумісництву ще та брехунка – Маринка Ставнійчук … Як вона високо професійно на протязі години «забалакувала» нас усіх, фактично ні про що, не гребуючи при цьому вдаватись до відвертої брехні, що вона ніколи не працювала заступником голови адміністрації у Януковича, а лише була його радником … Люди схаменіться яка Венеційська комісія може нам вказувати як саме ми маємо люструвати цю банду !!! Адже насправді законослухняна, затишна та вгодована Європа сьогодні просто не здатна зрозуміти Українські реалії !!! Адже вони лише бачили глянцеву картинку втечі з країни диктатора Януковича, якого вигнали не суди, не прокурорські працівники та не міліція, хоча саме вони були зобов’язані це зробити !!! Його вигнали кращі сини та дочки Українського народу ціною своєї крові, а дехто і ціною власного життя !!! І після цього ця нікчема Маринка Ставнійчук сміє і далі зухвало брехати прямо в очі цілій країні ….!!!! ЇЇ варто саму люструвати через сміттєвий бак і то терміново !!! Для нашої країни буде значно менше шкоди, якщо керуватимуть нами звичайні дикі мавпи, а не ті що навчились складно та гарно говорити людською мовою і від цього вважають себе «незамінними професіоналами» !!!!
І тільки після цього у нашого нового керівництва країни насправді зявиться тверда політична воля до виконання усіх обіцянок, даних на МАЙДАНІ !!! До повної заміни чиновницького апарату, а до тих хто не доведе законного походження своїх статків негайного притягнення до кримінальної відповідальності з подальшою конфіскацією награбованого, про що саме і говорив Саакашвілі, коли наводив приклад декларацій українських суддів, які, декларуючи свої багатомільйонні доходи, пояснюють їх численними подарунками від третіх осіб. ТАКЕ НАХАБНЕ ЗНУЩАННЯ НАД УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ МАЄ БУТИ ЗУПИНЕНО !!!!!! Конфіскованого у таких «обдарованих професіоналів» поготів вистачить, щоб розрахуватись з усіма державними боргами та вивести нашу економіку з глибокої кризи …!!!!! А тому пане Президент, пане Прем’єр, учасники демократичної коаліції, учасники МАЙДАНУ, що з різних міркувань не увійшли до коаліції – негайно знаходьте у собі силу та мужність для прийняття, таких потрібних наші Рідній Україні, політичних рішень !!!! Для цього просто зараз власними стусанами розбудіть свою політичну волю та забудьте про святкові розваги !!!! Більше вона не може спати жодної хвилини …, інакше замість вас її будитимуть болючими стусанами прості наші Українські Герої !!!!
Відповісти
иди з радости попригай умник
Відповісти
Останні новини
Саакашвілі розповів, чим закінчаться переговори із сепаратистами
19 грудень, 2014, 23:05