Проти Росії вводять нові санкції

Проти Росії вводять нові санкції
Канада вводить додаткові економічні санкції проти Росії.

Про це йдеться в заяві прем´єр-міністра Канади Стівена Харпера, - пише Українська правда.

Зокрема, глава уряду Канади оголосив про заборону на в'їзд для 20 російських і українських громадян, а також нові обмеження на експорт технологій, використовуваних в Росії для розвідки нафти і добувної промисловості.

"З моменту початку конфлікту путінський режим постійно порушує територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України. Канада не буде приймати незаконної окупації Криму і постійні провокаційні військові дії в Східній Україні", - зазначив Харпер.

"Таким чином, ми в черговий раз оголосили додаткові економічні санкції і заборону на в'їзд для російських та українських громадян. Ми також вводимо нові обмеження на експорт технологій, використовуваних в Росії для розвідки нафти і видобувної промисловості, а також санкції у фінансовій сфері", - зауважив він.

За його словами, існуючі санкції вже здійснюють реальний економічний тиск на Росію з тим, щоб вона припинила агресію на території України.

"Канада буде надавати незмінну підтримку українському народу, оскільки вони продовжують боротьбу за мир і свободу проти режиму Путіна. Ми готові прийняти подальші пропоновані заходи з нашими союзниками і партнерами, якщо це необхідно", - наголосив Харпер.

Як відомо, 16 вересня уряд Канади оголосив про введення нової хвилі економічних санкцій, спрямованих проти Російської Федерації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.