У Луцьку співатимуть колядки у стилі джаз-фольк

У Луцьку співатимуть колядки у стилі джаз-фольк
У Луцьку в місцевому Палаці культури 30 грудня о 18 годині відбудеться концерт джаз-фольк колядок від українських музикантів, - пише IA ZIK.

Лучан запрошують відвідати безкоштовний концерт джаз-фольк колядок від українських музикантів. Для відвідувачів колядуватиме зокрема гурт «Джалапіта» зі Львова. Основою проекту «Джалапіта» є народні пісні. Гурт їх адаптує і доносить глибокий зміст. Пісні «Джалапіти» не відстають від сьогодення завдяки експериментам з аранжуванням.

«Стиль музики – експериментальний етно-рок. Саунд замішаний на віолончелі і це унікальне звучання додає пісням глибини. Аналогів такій музиці немає в Україні. Цей проект зібрав разом музикантів з різних гуртів: «Гич Оркестр», «Йорий клоц» та ін.», – стверджують організатори.

Виступатимуть: Соломія Чубай – спів, Володимир Бедзвін – віолончель та спів, Гордій Старух – гітара та спів, Лука-Теодор Гануляк – барабани.

Назву «Джалапіта» позичили у письменниці Емми Андієвської.

«Джалапіта універсальний. Він кожен з існуючих предметів і людей, але він не вони, він Джалапіта. Коли дві тисячі років тому пробували писати життєпис Джалапіти, то покинули, бо Джалапіта не вміщався в слово. Він виливався із слова як тісто, його кожного разу бігали шукати в небі і на землі. Джалапіту описати неможливо», – зазначають в оргкомітеті.

Вхід на концерт – вільний. Захід відбудеться 30 грудня о 18.00 у Палаці культури Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку співатимуть колядки у стилі джаз-фольк
20 грудень, 2014, 16:10