Святослав Вакарчук зібрав 10 мільйонів гривень за одну ніч

Святослав Вакарчук зібрав 10 мільйонів гривень за одну ніч
Майже десять мільйонів гривень зібрали напередодні ввечері у Театрі Івана Франка в Києві. Там лідер гурту "Океан Ельзи" співав пісні зі свого сольного проекту, який називається "Вночі", інформує 5 канал.

Ціна квитка сягала двадцяти тисяч гривень – і майже всі розмели. На всі ці гроші мають закупити медичне обладнання для Запорізького військового шпиталю.

Родина киянина Григорія Туника як і Петра Порошенка на цей благодійний концерт купила п’ять квитків по двадцять тисяч гривень кожен.

Бійці на милицях і у візках були єдиними дійсно віп-гостями, які цього вечора слухали Вакарчука безплатно. Квитки їм дарували. Їм від цього ставало ніяково.

Приходили цілими робочими колективами на чолі з роботодавцями, промінявши свої новорічні корпоративи на цей несвятковий благодійний вечір.

Для багатьох це був найкоштовніший концерт у житті. За такі гроші на жодного співака б не пішли.

Платив і Святослав Вакарчук – не тільки за членів своєї родини, але й за друзів, яких хотів бачити, але які не могли собі цього дозволити.

Від цього всього бракне слів начальниці Запорізького військового госпіталю, для якого цього вечора назбирали загалом десять мільйонів гривень. Саме цей госпіталь у Запоріжжі є чи не найближчим до зони, охопленої війною. Там і зараз в стаціонарі шість десятків бійців. Госпіталь посилено ремонтують. Помагають прості запоріжці – навіть студенти і школярі.

Але у цьому життєво важливому закладі немає сучасного обладнання, яке рятує життя. Завдяки тому що минулої ночі ангели у Києві не спали – тепер воно у них буде.

"Это рентген-аппарат, это УЗИ-аппарат, это наркозно-дыхательный аппарат, два реанимобиля. Ну это действительно царский подарок нам!" – каже каже начальниця Запорізького військового госпіталю Ольга Чоп.

На сцені разом зі Святославом Вакарчуком безкоштовно викладались ще зо два десятки музикантів, які своїми пальцями вичаровували щось дуже ніжне і таємниче. Передусім це один з найіменитіших камерних оркестрів України – "Київські солісти".

Зала принишкла і не підспівувала. Не було тих пісень "Океану Ельзи", які у всіх на устах і на усіх радіостанціях. Було інтимно – як і годиться уночі. І тепер Святослав Вакарчук планує з цим своїм старим сольним проектом проїхатися регіонами – щоби й там музикою задати благодійний тон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть будь ласка, а не могли б Григорій Туника і Петро Порошенко без зайвих понтів та пихи просто і безпосередньо перерахувати кошти на благодійність в АТО, тим більше, що вони як ніхто знають, що це ніяке не АТО, а справжня війна !
Щоб не робити з цього піару, а просто прийти на концерт разом з усім кому близька творчість Святослава Вакарчука.
Впевнений, що Святославу теж так було б ліпше.
А чого тільки варта, повна лукавства фраза, про те, що: «Бійці на милицях і у візках були єдиними дійсно віп-гостями, які цього вечора слухали Вакарчука безплатно. Квитки їм дарували. Їм від цього ставало ніяково.», взагалі призводить до розпачу !
Не можна так знущатись над справжніми Героями України і ще й отримувати від цього насолоду !
Адже їм не може бути ніяково перед вами пане Президенте, адже це Герої, а не ми з Вами і не вони комусь щось винні, але вся наша країна, разом з Вами та з нами завинила перед цими Героями ! Вони і є Справжні Герої і це недопустимо, щоб їм було ніяково через такі «подачки» у вигляді білета у 20 000 грн.
Міняти щось потрібно у своїй піар компанії … А Святославу Вакарчуку повна повага …, він якраз тут ні при чому …, він просто патріотичний чоловік, готовий для своєї країни на все …
Відповісти
"Бійці на милицях і у візках були єдиними дійсно віп-гостями"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
все заради піару( як же ж прикро
Відповісти