Суд задовольнив апеляцію редактора «Волині-нової» проти ковельського власкора

Суд задовольнив апеляцію редактора «Волині-нової» проти ковельського власкора
Апеляційний суд Волинської області скасував рішення Ковельського міськрайонного суду щодо поновлення на посаді ковельського кореспондента газети «Волинь-нова» Ярослава Гаврилюка.

Таке рішення суд ухвалив 19 грудня, - повідомив ВолиньPost`у Ярослав Гаврилюк.

Нагадаємо, 11 листопада Ковельський міськрайонний суд визнав незаконними та скасував п’ять наказів головного редактора газети «Волинь-нова» Олександра Згоранця, що стосуються звільнення Гаврилюка.

Також суд вирішив стягнути з редакції, яка є комунальним підприємством, моральну шкоду, середній заробіток за час вимушеного прогулу, судові витрати на правову допомогу, судовий збір тощо.

До цього Ковельська районна рада звернулася 25 липня 2014 року до Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації, районних та міських рад Волинської області, Національної спілки журналістів України щодо збереження посади власкора газети «Волинь-нова» Ярослава Гаврилюка.

Таке рішення ради головний редактор «Волині-нової» Олександр Згоранець назвав безпрецендентним втручанням в роботу редакції.

Наразі Ярослав Гаврилюк чекає на повний текст рішення суду, щоб подавати касаційну скаргу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рішення суду зовсім не на користь газети, а лише на тимчасову користь цього примітивно-авторитарного гнилого чоловічка, який вважає себе редактором. Львівські "колядники" за гроші задовольнили інтереси кровожерливого служаки власних інтересів, який ненавидить людей і вважає їх за простий відновлювальний ресурс, як трава чи кущ лози - скосив, зрубав, знову виросте.
Відповісти
Знов за рибу -гроші... Молодих-креативних Згоранець порозганяв, лишились пенсіонери та малолітки з невідточеними перами. Де "Територія права", де журналістські розслідування? Головред все агітує за газету, а що ж він пропонує переможцям, окрім мішка гречаної вовни від спонсорів ?..
Відповісти
А ще подивіться в рубриці "стіна" про суку Блінову і її "досягнення" в журалістиці.
Відповісти
І я переконався що це замовна газета і нічого толкового вона не пише, а боїться спецслужби аж трасеться!!!
Відповісти
Це точно.
Відповісти
На цей 2014р. не планував виписувати "Волинь",але
вмовила невістка(підписавсь на півроку).
Підгнила газета,бізнесмени керують,немає світочів
(Шафета,Сачук,Богданьок,Філатенко,Нагорний,Марценюк тощо)."Парад голів"(колишній бізне Згоранця) мені не потрібен.Мені набридла комерційна газета,яка зникне за кілька літ.Ганьба,плачу,сумую за "Волинюю"
Відповісти
Виграна апеляція - це конвульсії редактора. Газету не хочуть читати і передплачувати. Ковельський район і Ковель передплатили в честь солідарності з Гаврилюком всього 12% від торішнього. Рік-два, і гоноровий редактор, який накинув на шию петлю собі і колективу, буде х"й ссати.
Відповісти
Останні новини
Суд задовольнив апеляцію редактора «Волині-нової» проти ковельського власкора
21 грудень, 2014, 10:35