На Волині стурбовані, що управління спорту майже рік «живе» без офіційного керівника

На Волині стурбовані, що управління спорту майже рік «живе» без офіційного керівника
Ветерани фізичної культури і спорту Волині стурбовані тим, що більше десяти місяців не призначений начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації.

А виконувач обов’язків начальника цього управління Ігор Дмитришин практично самоусунувся від керівництва, - повідомляє сайт газети «Волинь-нова»

Достатньо лише відзначити, що за цей час не проведено жодного засідання колегії, розвиток фізичної культури і спорту пущено напризволяще. Волинь втрачає раніше завойовані позиції в цій галузі.

9 жовтня 2014 року відбулися публічні слухання кандидатів на посаду начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації. Свої пропозиції надіслали 73 спортивні організації області, представники 10 районів, спортивні товариства «Динамо», «Спартак», обласне відділення НОК України, громадська організація ветеранів фізичної культури і спорту, федерація футболу Волині та інші. Однак облдержадміністрація зволікає з вирішенням важливого кадрового питання.

Громадська організація «Ветерани фізичної культури і спорту» вважає, що найближчим часом необхідно призначити начальника управління, керуючись професійними, діловими і патріотичними якостями кандидата та беручи до уваги думку спортивної громадськості області.

Разом із цим вважали б за доцільне розглянути питання про окреме створення обласного комітету (управління) фізичної культури і спорту, а напрямок молодіжної політики передати до компетенції обласного управління освіти і науки. Така практика застосована в багатьох областях України та вже здійснена у Луцьку.

Слід відзначити, що найкращі досягнення волинського спорту мали місце саме тоді, коли ефективно працював спеціалізований орган — комітет із фізичної культури і спорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати його потрібно і його банду
Відповісти
Останні новини
На Волині стурбовані, що управління спорту майже рік «живе» без офіційного керівника
21 грудень, 2014, 13:33