Лучан запрошують на театральне чаклунство. ФОТО

Лучан запрошують на театральне чаклунство. ФОТО
Любителів театру знову чекає приголомшливий сюрприз, справжнє чаклунство - балет Раду Поклітару «Лускунчик».

«Вистава «Лускунчик» - найграндіозніша постановка знаменитого театру «Київ Модерн-Балет» під керівництвом Раду Поклітару, який став візитною карткою культурного Києва та українською відповіддю театральній Європі», - повідомляють організатори.

Балет вражає небаченою розкішшю костюмів і декорацій, захоплює артистизмом трупи, приголомшує режисерськими новаціями, підкорює влучними психологічними спостереженнями.

Казку «Лускунчик і Мишачий король» Раду Поклітару переосмислює зовсім незвичним чином. Це уже не солодка різдвяна історія, а складна, містична фантазія великого романтика, «живописця внутрішнього світу» Гофмана.

Невиправний фантазер, пафосний хуліган і зворушливий цинік, Раду то прагне до вершин піднесеного, то занурюється у світ темряви. Скидаючи основи відомих класичних сюжетів, він «говорить» на рівних з Шекспіром, Бізе, Прокоф'євим і Чайковським.

Раду творить свій танець - зухвалий, парадоксальний, витончено-пронизливий.Його мистецтво, що поєднує класику і модерн, завоювало увагу всього балетного світу. У Лондоні, Москві, Нью-Йорку шикуються величезні черги за квитками на його вистави - публіка не пропускає подібні події. Його вируюча фантазія перетворила хореографію в каскад неймовірних пластичних прийомів. Роботи його трупи доводять, що можна нескінченно насичувати балет дією, емоціями і безперервним рухом.

Артисти театру «Київ Модерн-Балет» чекають на зустріч із поціновувачами театрального мистецтва 9 лютого о 19:00 у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.