У Ковелі революціонери поставили ультиматум владі. ДОКУМЕНТ

У Ковелі революціонери поставили ультиматум владі. ДОКУМЕНТ
Під час народного віча на площі Героїв Майдану ковельський "Правий сектор" та інші організації ухвалили спільне звернення-ультиматум до органів влади міста та району.

Текст звернення опублікував на своїй сторінці у Facebook керівник місцевих "правосеків" Сергій Дружинович.

У документі йдеться:

"Ми представники громадськості міста та району зважаючи на надскладну ситуацію у державі та запобігання подальшої ескалації соціальної напруги в нашій громаді закликаємо вас до діалогу.

Пропонуємо 27 грудня провести круглий стіл з представниками влади, силових структур, широких верств громадськості та ЗМІ і обговорити питання щодо нашої подальшої співпраці.

Відмова від діалогу буде розцінюватися як самоусування влади від вирішення проблемних питань в регіоні. В такому випадку громада буде вимушена перейти до більш рішучіших дій".

Його адресували ковельському міському голові, голові районної ради, начальнику ковельського міськвідділу УМВС України у Волинській області, керівнику ковельської міжрайонної прокуратури, керівнику ковельського міжрайонного відділення УСБУ.

Також під час віча активісти викотили на площу Героїв Майдану смітник із написом "люстратор". Його Сергій Дружинович пообіцяв возити й іншими містами Волині, щоб "лякати" чиновників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ласкаво просимо до "княжого" міста! Дружинович, якщо ти чесний чоловік, втихомир місцевих бандюків , рекетирів, і владу!
Відповісти
Стільки трутнів
Відповісти
задовбали ті вже революціонери і так біди наробили в країні то їм ще мало
Відповісти
Бачив я цю жалюгідну купку із 60 чоловік прихильників Кошарука. Передайте Кошаруку через його колишнього начальника внутрішньої політики Дружиновича аби Кошарука у цей люстратор не запхали разом з натхненником акції Гунчиком
Відповісти
шило на мило добра не чекайте
Відповісти
Останні новини
У Ковелі революціонери поставили ультиматум владі. ДОКУМЕНТ
21 грудень, 2014, 23:16