Не всі волиняни зменшують споживання газу, - Гунчик

Не всі волиняни зменшують споживання газу, - Гунчик
Ситуація із газом в області залишається складною.

Про це повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради 22 грудня.

За його словами, в області пішла тенденція до скорочення споживання газу.

«Можливо, це пов’язано із підвищенням температури на вулиці, а можливо – це наслідки нашої роз’яснювальної роботи», - зауважив керманич області.

Гунчик зазначив, що минулого тижня делегація на чолі із його радником Сергієм Кошаруком протягом трьох днів перебувала в Литві. Там вони переймали досвід заміщення російського природного газу на литовське тверде паливо. Тож голова ОДА попросив Кошарука підготувати невелику доповідь за результатами поїздки і на наступній оперативці її озвучити.

Володимир Гунчик наголосив, що в області склалася дивна ситуація: райони, які ніколи не користувалися газом, зараз його споживають більше норми.

«Громадяни повинні зрозуміти: більше дешевого газу не буде. Поки грім не загримить, наш дядько не перехреститься. Люди в тій місцевості, де ніколи не користувалося газом, думають, що це краще. Я говорю про Іваничівський та Маневицький райони. Вони не тільки почали користуватися газом, коли вся область переходить на тверде паливо, але й значно перевищують ліміти його споживання. Я розумію, чого так відбувається - одне село підключили до газу, і зараз всі починають там крутитися» , - зауважив Гунчик.

Голова ОДА додав, що «весь світ зараз платить за газ під 400 доларів за тисячу кубів, а нам, щоб мати дешевий газ - потрібно покласти під ноги Росії нашу свободу, волю і стати рабами цієї країни».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та той гунчик взагалі не володіє ситуацією, цукровий завод в Іваницах збільшив в два рази переробку буряка,відповідно і збільшилось споживання газу,а то меле там щось....
Відповісти
М. Луцьк пару днів назад тепло на вулиці, а батареї центрального опалення торкнути не можно. Єкономія мля получаеться Гунчик мурло...
Відповісти