«Ковельводоканал» - серед лідерів у бізнес-рейтингу України

 «Ковельводоканал» - серед лідерів у бізнес-рейтингу України
Оргкомітет Національного бізнес-рейтингу в Україні повідомив про завершення загальнодержавного безкоштовного рейтингування економічних показників підприємств України.

За його результатами серед підприємств-лідерів - комунальне підприємство УВКГ «Ковельводоканал», яке на основі науково обґрунтованої статистичної методології зваженого ранжування зайняло 14-е місце в Україні за сумою 4-х номінацій фінансово-господарської діяльності.

Крім того, підприємство посіло шосте місце в Україні за показником «Чистий дохід від реалізації», - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.

За високий професіоналізм і вагомі досягнення у своїй галузі господарювання та значний внесок в економічно-соціальний розвиток держави національним бізнес-рейтингом лідерів економіки України підприємству буде присвоєно статус «Комунальне підприємство року 2014».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буду в Ковелі - обовьязково заїду подивитися. Думаю тут просто не побоялися показати реальних доходів, забули собі "на карман" накинути - от і виявилися крутими бізнесменами. А то в яку контору не зайдеш - мало стеля на голову не падає, всі працівники як бомжі, бідноття сплошне. А на рахуночках в керівника бабло щомісяця свіженьке осідає. Класична комуняцька схема - я бідний. Ковельчани - молодці.
Відповісти