У Луцьку створили громадську спілку «Туристичний альянс». ФОТО

У Луцьку створили громадську спілку «Туристичний альянс». ФОТО
Підсумком роботи у напрямку розвитку галузі туризму міської ради та бізнесу стали установчі збори громадської спілки «Туристичний альянс Луцька»

Вони відбулися з ініціативи Луцької міської ради і за підтримки учасників індустрії гостинності, 20 грудня 2014 року, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Засновниками "Туристичного альянсу" стали: рекреаційні комплекси «Рестпарк» та «Срібні лелеки», Компанія "Гранд персона", кав’ярня «Золотий дукат», туристична фірма «Нові мандри», ГО «Братство бджолярів Землі Волинської Ройовий стан», етно-ресторан «Панич» та готель «Околиця».

Головою було обрано власника рекреаційного комплексу «Срібні лелеки» Ольгу Ярмолюк, заступниками голови Альянсу – представника Компанії "Гранд персона" Ольгу Чебелюк та власника рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назара Гусака, виконавчим директором – власника туристичної фірми «Нові мандри» Віталія Новицького, заступником виконавчого директора – власника кав’ярні «Золотий дукат» Жанну Чигринюк.

Захід став черговим підтвердженням пріоритетності туризму у розвитку міста Луцька. І задля реалізації цієї мети об’єдналися бізнес та влада.

Туристичний Альянс Луцька – це об’єднання учасників індустрії гостинності Луцька з метою спільної діяльності щодо розвитку Луцька як цікавого, гостинного та якісного туристичного міста і просування його на національному та міжнародному туристичних ринках.

Основною ідеєю "Туристичного альянсу Луцька" є об’єднання усіх гравців туристичної галузі, яке комплексно займатиметься розвитком і промоцією Луцька як туристичного центру Західної України.

Спілка визначила для себе такі основні цілі: збільшення кількості туристів, підвищення прибутковості туристичної галузі, участь у формуванні і реалізації стратегії розвитку туризму Луцька, підвищення якості обслуговування та запровадження програми гостинності, вирівнювання сезонності, розвиток історико-пізнавального і подієвого туризму, промоція Луцька як туристичної дестинації.

До участі в установчих зборах були запрошені усі заклади проживання, харчування, туристичні фірми та громадські організації міста Луцька, що займаються розвитком туризму.

Примітно, що влада у цьому випадку лише виступила ініціатором створення громадської спілки «Туристичний альянс Луцька».

Організація буде повністю самоврядною, представники влади не входять до її керівних органів. Проте, ми сподіваємось, що Туристичний альянс стане надійним партнером у перетворенні Луцька на справжнє європейське туристичне місто: привітне, комфортне, стильне і доступне. Місто, у яке хочеться повертатися знову й знову, і радити відвідати його своїм друзям, близьким, знайомим тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна організація і гарні люди. Альянс доповнить список громадських організацій, які люблять своє місто і дбають про нього.
Відповісти
Всы хто був отримали посади в альянсы :)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку створили громадську спілку «Туристичний альянс». ФОТО
22 грудень, 2014, 16:48