Обіцяють зменшити тиск перевірок на луцьких підприємців

Обіцяють зменшити тиск перевірок на луцьких підприємців
Найближчим часом у Луцьку зменшиться кількість органів контролю, які слідкували за роботою суб'єктів господарювання.

Про це стало відомо під час координаційної ради з питань розвитку підприємництва 22 грудня.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев розповів, що згідно із положеннями нової програми діяльності Кабінету Міністрів України передбачається скорочення кількості органів контролю, які слідкували за діяльністю малого та середнього бізнесу.

«Програма уряду передбачає децентралізацію влади, і, відповідно, фінансові потоки будуть направлятися переважно в органи місцевого самоврядування, а не в Київ. Планується збільшення частки податку із доходів фізичних осіб на 10 відсотків. Збільшиться також частка місцевих податків і зборів, і 60 відсотків коштів залишатиметься на місцях. Є інформація, що 25 відсотків коштів від податку на прибуток залишатиметься у міському бюджеті», - мовив Яковлев.

Заступник Луцького міського голови розповів, що уряд планує зменшити податкове навантаження для фізичних осіб. Податок від доходу фізичних осіб може бути диференційованим і він залежатиме від заробітної плати людини.

Керівник Луцького міського фонду підтримки підприємництва Андрій Сичук запропонував проводити час від часу опитування серед підприємців міста і дізнаватись про їхні проблеми.

«Результати наших досліджень ми будемо розглядати на координаційній раді з питань розвитку підприємництва і намагатись вдосконалювати підприємницьку сферу у Луцьку. На сайті Луцького міського фонду підтримки підприємництва планується створити онлайн ресурс для прийому пропозицій та скарг від людей, які займаються бізнесом», - мовив Сичук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обіцяють зменшити тиск перевірок на луцьких підприємців
22 грудень, 2014, 17:38