Бійці луцького прикордонного загону отримали подарунки від Миколая. ФОТО

Бійці луцького прикордонного загону отримали подарунки від Миколая. ФОТО
173 бійців луцького прикордонного загону, які нині захищають кордон з Росією у Чернігівській області, отримали приємні подарунки від земляків до Дня cвятого Миколая.

Про це повідомив голова Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська Сергій Коба.

«Зустрічав нас сильний дощ, погані дороги, відсутній мобільний зв’язок, ліс, укріплена землянка та дванадцять наших козаків на чолі з побратимом-свободівцем Олександром Приступою. Як було приємно та смачно в четвертій ранку в землянці разом з хлопцями скуштувати смаженої картоплі, яку вони готували під дощем, коли чекали нашого приїзду. Сну як і не було, а тільки спогади, враження, хороший настрій та питання, як там у нас на Волині», - зазначив депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба.

Прикордонники отримали чимало подарунків, серед яких стаціонарний прибор нічного бачення, бінокль, бензопила, інші необхідні інструменти, багато солодощів, продуктів харчування, теплого одягу та медикаментів.

Однак найприємніше захисникам кордону було отримати дитячі малюнки та листи. Також для бійців володимир-волинські господині спекли 600 домашніх пиріжків.

За словами Сергія Коби, до цієї поїздки готувались давно, а допомагали «усім миром» міські громади Володимира-Волинського, Устилуга, Старої Вижівки, Луцька та інші.

Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська, створений з
ініціативи обласної організації ВО «Свобода» спільно з громадською
організацією «Волинський світанок». Комітет розпочав свою роботу 17 липня 2014 року задля ефективної організації збору допомоги українським військовим на сході.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.