У Луцьку - благодійна вистава на допомогу онкохворим дітям. ФОТО

У Луцьку - благодійна вистава на допомогу онкохворим дітям. ФОТО
У Луцьку в рамках благодійного проекту «Творчість заради життя» Волинської обласної бібліотеки для юнацтва відбулася благодійна вистава «Снігова королева».

Захід відбувся 22 грудня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка.

Мета акції - збір коштів на допомогу дітям-пацієнтам онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні.

Спочатку у театрі організатори провели благодійний ярмарок дитячих робіт, на якому продавали малюнки та вироби, виготовлені власноруч.

Пізніше глядачі поринули в казку. На сцені вихованці творчих дитячих колективів продемонстрували виставу "Снігова королева" Ганса Крістіана Андерсена. До постановки долучились Studio N.Zh., балетна студія «Жизель», художні гімнасти з КЗ ДЮСШ №2, юні акробати з ДЮСШ №1, учасники ансамблю бального танцю «Феєрія» (ЗОШ №13, ЛЗШ №11-колегіум) та танцювальний колектив ONEWAY (Маяківський НВК «ЗОШ-інтернат, лінгвістичний ліцей»).

Яскраві костюми, креативні декорації та граційні виступи юних артистів перенесли глядачів у дивовижний новорічно-казковий світ. Зал драматичного театру був заповнений повністю: декому довелось стояти у проході та сидіти на підлозі. На виставу прийшли як діти, так і дорослі.

Крім того, на заході, окрім виручених за ярмарок коштів, волонтери збирали пожертви і у скриньки. Всі благодійні внески відвідувачів вистави та кошти від ярмарку та вистави організатори передадуть на пацієнтів онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні.

Організатори благодійної музичної вистави: Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Studio N.Zh та громадська організація «СтопРак».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу внести корективи, адже ансамбль бального танцю "Феєрія" -ЗОШ 13, і зразковий ансамбль бального танцю "Лілея" -ЗОШ 11-колегіум.Так керівник один -Панасевич Аліна Віталіївна, але колективи різні, прошу взяти до уваги.
Відповісти