Мер Луцька не прийшов на суд до депутата

Мер Луцька не прийшов на суд до депутата
Луцький міськрайонний суд переніс розгляд позову депутата Луцької міськради Андрія Осіпова проти Луцького міського голови Миколи Романюка, бо останній не з'явився на засідання.

Судове засідання відбулося 23 грудня.

За словами Андрія Осіпова, 26 вересня 2014 року Луцьким міським головою видане розпорядження № 358 «Про графік подачі гарячої води». Згідно з ним встановлено з 29 вересня 2014 року подача гарячої води по суботах та неділях з 8:00 до 23:00.

«На мою думку, таке рішення є необґрунтованим, недобросовісним, нерозсудливим, непропорційним та прийнятим із відхиленням від мети. З метою дослідження ситуації в інших містах України, які найбільш подібні до міста Луцька, мною було направлено звернення до міських голів та виконкомів рад. Виявилося, що таких розпоряджень, як в місті Луцьку, в інших містах міські голови не видавали», - повідомив Осіпов.

Суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Олексюк зазначив, що попри те, що Луцькому міському голові Миколі Романюку вручили повістку до суду, на засідання не з'явився ні він ні його представник.

Андрій Осіпов попросив суд вирішити питання про особисту присутність Миколи Романюка на судових засіданнях. Адже "якщо міський голова не вважає для себе обов’язковим приходити особисто на судові засідання, це свідчить про його неповагу до суду, до позивача та і до мешканців міста, зокрема", вважає Осіпов.

Депутат додав, що використання юридичного відділу Луцької міської ради у справі, де він особисто порушив права, неприпустимо.

Суд ухвалив, що причина неявки Луцького міського голови Миколи Романюка на судове засідання не є поважною. Також суддя переніс розгляд справи. Наступне засідання у справі відбудеться 12 січня 2015 року о 15:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І правильно зробив, що не прийшов. Я б теж не прийшов, було б до кого йти!!!
Відповісти
....таке враження що цей осіпов абсолютно не має чим зайнятись корисним для громади......а підскакує як та шавка і відволікає інших від роботи
Відповісти
у нас вода теж тільки у суботу і неділю. Луцьк - це що, столиця??? має особливий статус??? всім так всім, нікому так нікому.
Відповісти
А ОСІПОВ ПРАВИЙ ==МЕР НЕ ВИКОНУЕ СВОІХ ОБОВЯЗКІВ. ТРЕБА ДОБИВАТИСЬ ЛІМІТІВ А НЕ СОПЛІ ЖУВАТИ
Відповісти
Андрію, коли пишете коменти, то користуйтеся кнопкою caps lock щоб великими буквами не писати.
Відповісти
"таке враження що цей осіпов абсолютно не має чим зайнятись корисним для громади"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Осіпов і займається, а алкаша і хапугу давно люструвати і у відставку !
Відповісти
Що Ося не зробить заради піару. Нікому не допоможе, але всі будуть думати якийже він за народ борець. Краще б ті мільйони доларів, що через Західінкомбанк у людей вкрав, то віддавби. А так грошей накрав і мера достає. Може він голубий і в Романюка закохався?
Відповісти
Романюк на його вихватки не звертає уваги. Голова міста таких "захисників" народу в дупі мав. І правильно робить. Є відповідна субординація. А люди починають розуміти, що це за штука - осіпов. І з якого гніздечка ця мандавошка. А його дружбан по дерибану міста Бондарук відвідував весь рік суди з журналістами за його ж позовом? Адвоката посилав, начальник хуєв. Презерватив ти, Осіпов. Не роби з себе хероя, бо тебе варто притиснути до нігтя, як ти рідко вкакаєшся.
Відповісти
Чи не дуже висока честь - голові міста прийти до цього інтригана на суд? Горобці б сміялись. Осіпов принижує людей, принижує голову, принижує колег-депутатів, і все йому прощається. Ниточка вється, але має кінець...
Відповісти
Чим ближче до місцевих виборів, тим більше Осіпов піариться!!!
Відповісти