На Волині добровільно «люструвався» чиновник. ДОКУМЕНТ

На Волині добровільно «люструвався» чиновник. ДОКУМЕНТ
Перший заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Шеремета після кількагодинної розмови із революціонерами написав заяву про відставку.

«Дискусії» активістів «Правого сектору» та «Автомайдану України» із Шереметою відбулися у вівторок, 23 грудня.

Одним із основних питань було те, чи справді Сергій Шеремета долучився до спроб розформування підприємства «Рожищеагроліс».

Нагадаємо, директор цього підприємства Андрій Ярмолюк відзначав, що 16 грудня Шеремета нібито «возив у Київ» листа в Державне агенство лісових ресурсів щодо реорганізації «Рожищеагролісу». Колектив підприємства вважає, що такий процес може призвести до звільнення працівників.

Також Ярмолюк переконував, що «Рожищеагроліс» - успішне та важливе для району підприємство, тому його реорганізовувати недоцільно.

Натомість 22 грудня Сергій Шеремета заявив, що насправді ніхто не збирався ліквідовувати підприємство, а реорганізація не призвела би до скорочень.

Однак він таки написав заяву про відставку.

У коментарі ВолиньPost`у 22 грудня працівниця відділу кадрів обласного управління лісового та мисливського господарства повідомили, що вони мають лише копію заяви Сергія Шеремети, а підставою для звільнення є оригінал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Через суд поновиться
Відповісти
І правильно зробить
Відповісти
таких як він половина на всіх керівних посадах в ОДА, всі керівники управлінь ОДА та їх заступники раніше працювали з бандою Януковича, а зараз Гунчик чекає до весни що б люстрацію проводити, яка весна вже з понеділка звільняти(люструвати ) всіх хто на керівних посадах та їх замів
Відповісти
23 грудня, це не понеділок. пишіть грамотно.
Відповісти
виправили
Відповісти
Рубати з плеча легко. Тільки справжніх спеціалістів лісового господарства знайти важко. Проведіть фахове тестування за знаннями з лісової справи і тоді скажете хто кращий фахівець, Ярмолюк чи Шеремета. А те, що він займав посаду раніше, ще ні про що не говорить. Хтось повинен був працювати.
Відповісти
Шеремета живе в двокімнатній хрущовці, Їздить до стареньких батьків в село на дешевому автомобілі 80-х років випуску, за зарплатню 3 тис. гривень учить двійко дітей і Богу душу не винен. Він працював і буде працювати. А, ось, бандити Шишко і Бойко, які займаються "самосудом" з власної ініціативи і без повноважень, обовязково понесуть покарання. Раніше чи пізніше, але покарання буде жорстоким і справедливим.
Відповісти
брехня! квартира біля там- тама, новенька, машина класна, син в польші, дочка на платному в вну, бідно но з дипломатом, вдруг за бугор
Відповісти
Правий сектор став правосісями а "авто майдан" групка людей які приватизували бред і разом виконують заказухи місцевих корупціонерів
Відповісти
Не Автомайдану а декількох "патріотів" приватизувавших бред по збору коштів для власних потреб бігаючих по авторинку і виконуючих заказухи правосісів
Відповісти
пишу другий раз! брехня! квартира біля там- тама новенька! мвшинка класна! син в польші, дочка в вну на платному, бідно но з дипломатом, вдруг за бугор
Відповісти
Цікаво чи Ляховича І.М.дотримають до 80 років в управі і коли цей старий пердуняка перестане шибати у працівників лісгоспів по пару сотень.
Відповісти
Гнати старого торбешника Ляховича давно пора,а то дійсно побирається по лісгоспах.
Відповісти
Останні новини
На Волині добровільно «люструвався» чиновник. ДОКУМЕНТ
23 грудень, 2014, 12:49