Банда, яка стріляла у валютників, зізналася ще в одному нападі

Банда, яка стріляла у валютників, зізналася ще в одному нападі
Нещодавно затримана банда, яка скоїла розбійний наліт у селі Підгайці, зізналася ще в одному нападі.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС у Волинській області.

Нещодавно правоохоронці затримали злочинну групу, яка скоїла розбійний напад у селі Підгайці: тоді зловмисники із застосуванням вогнепальної зброї розстріляли машину, в якій було двоє чоловіків. Згодом у ватажка угруповання було вилучено цілий арсенал зброї.

У ході слідства правоохоронці встановили причетність цих трьох злочинців до скоєння ще одного розбійного нападу, що відбувся в обласному центрі в грудні 2011 року: на вулиці Луцька вони, поціливши чоловікові в ногу, забрали в нього 80 тисяч гривень.

Але на цьому крапку в їхній злочинній біографії ставити ще рано. Затримані зізналися ще в одному розбійному нападі, який вчинили наприкінці 2011 року. Тоді зловмисники зайшли в один із магазинів по вулиці Львівській у місті Луцьку. У приміщенні крамниці нападники пригрозили продавцю пістолетом і забрали всю виручку – більше трьох тисяч гривень.

На відміну від двох попередніх випадків, де бандити використовували маски, цього разу вони просто натягнули на обличчя хомути в’язаних светрів. Тоді нападників так і не вдалося розшукати.

Наразі затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Банда, яка стріляла у валютників, зізналася ще в одному нападі
25 травень, 2012, 16:05