Лучан найбільше турбує вимкнення світла

Лучан найбільше турбує вимкнення світла
Розповіли про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» Луцької міської ради з 08 по 20 грудня 2014 року.

Про це під час оперативної наради доповідала директор департаменту “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Лариса Карп'як, - повідомляє прес-служба мерії.

Вона повідомила, що за звітний період до міської ради надійшло 1244 телефонних звернень (із них інформаційно-консультативного характеру - 183 звернення).

Найбільшу кількість повідомлень - 623 (50 відсотків) спричинило відключення електроенергії в Україні та у Луцьку зокрема. Відсутність електропостачання вносить корективи у роботу житлово-комунальних підприємств та викликає невдоволення у мешканців міста. Лучани обурені тим, що відключення будинків відбуваються вибірково, а також звертаються з проханням не вимикати світло в дитячих садках та медичних закладах. Всі звернення були зафіксовані та оперативно скеровані в Луцьку міську філію ПАТ «Волиньобленерго».

Крім того, 254 звернення стосувались роботи житлово – комунальної сфери міста, 22 - діяльності КП «Луцькводоканал». За два тижні було ліквідовано витоки з системи холодного водопостачання на вулиці Мечнікова, 6 та проспекті Волі, 68. На контролі лишаються питання щодо на ліквідації провалля біля колодязів на вулицях: Сагайдачного, 30; Кривий Вал, 32, - поінформувала Лариса Карп'як.

41 звернення із загальної чисельності стосувалися діяльності ДКП «Луцьктепло». У зв’язку з введенням графіка аварійних відключень електроенергії з 1 грудня, щодня зупиняються котельні та бойлерні (вулиці Боженка, 34, Дубнівська, 32, Даньшина, 10).

Стосовно зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій надійшло 30 повідомлень. Телефонували жителі будинків, що на вулицях: Сагайдачного, 5, Купріна, 10, Гнідавській, 12 – 16, Ветеранів, 7, Чехова, 2. На контролі залишається звернення про несправні світлофори на вулицях: Рівненська кут Відродження, проспекті Соборності, 36.

20 звернень надійшло через зупинки ліфтів в житлових будинках: Федорова, 2, Чорновола, 2а, Словацького, 12. На капітальний ремонт зупинені ліфти в будинках на вулиці: Кравчука, 18, 8 го Березня, 35, Ветеранів, 1.

Щодо безпритульних собак, за звітний період надійшло 4 звернення від жителів будинків з вулиці: Миру, 50, Львівська, 154, Дружби Народів, 3 – 5.

На адресу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» передано 6 повідомлень, з яких мешканці вулиці Дубнівської, 81а просять встановити додаткові контейнери для сміття.

24 звернення стосувались руху міського пасажирського транспорту та маршрутних таксі. За інформацією управління транспорту та зв'язку 8 звернень стосувались роботи Луцького підприємства електротранспорту, 14 - маршрутних автобусів. З них - 8 звернень щодо порушення графіків руху, 6 - етики спілкування водіїв.

На адресу веб-платформи "Відкрите місто" за звітний період надійшло – 9 повідомлень, станом на 22.12.2014 закритих – 4, в роботі – 5.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан найбільше турбує вимкнення світла
23 грудень, 2014, 14:16