У Луцьку організували свято для дітей бійців АТО. ФОТО

У Луцьку організували свято для дітей бійців АТО. ФОТО
У Луцьку для дітей, чиї батьки перебувають у зоні АТО, організували свято та подарували новорічні гостинці.

Дійство відбулося 23 грудня у Палаці культури міста Луцька, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, який зауважив: “У цій залі сьогодні зібралися дітки наших Героїв, які захищають свободу і незалежність нашої держави на Сході. Дітки тих, хто повернувся з війни, і тих кого, на жаль, з нами уже нема. Хочу подякувати вашим батькам, синам, чоловікам за їхню мужність та захист Батьківщини”.

Він подякував колективам і керівництву “СКФ Україна” і “Луцького ремонтного заводу “Мотор”, які звернулися у міську раду з пропозицією допомогти дітям, чиї батьки мобілізовані чи перебувають у зоні АТО.

Привітав маленьких лучан та їхніх батьків з Новим роком та Різдвом Христовим й заступник директора з виробництва підприємства “СКФ Україна” Анатолій Бурбан, який зауважив, що в нашій державі зараз складний час, але новорічні свята наближаються. “Їх особливо очікують діти, адже це свято пов'язане з певною казковістю, здійсненням чудес і мрії. Допомагати творити ці чудеса повинні ми - дорослі”. Він наголосив, що колектив і керівництво підприємства “СКФ Україна” вирішили придбати новорічні подарунки цій категорії дітей, щоб зробити їх трішки щасливішими.

З найкращими побажаннями до присутніх звернувся й представник відділу технічного контролю державного підприємства “Луцький ремонтний завод “Мотор” Павло Тихонюк. Він зазначив, що цей рік для країни видався тривожний, почалася війна, загинуло багато молодих людей. “Ми вирішили придбати подарунки для діток і хоч на мить відволікти їх від цих проблем, зробити щасливими. Дай Бог, щоб 2015 рік був набагато кращим, ніж нинішній. Наш колектив вітає всіх зі святами та бажаємо вам миру, щастя та добра”, - наголосив Павло Тихонюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чому ж не всіх дітей покликали? Моя дитина не така як усі, чи подарунка не заслужила??????
Відповісти