У Володимирі-Волинському обговорили зміни до міського бюджету

 У Володимирі-Волинському обговорили зміни до міського бюджету
У Володимирі-Волинському говорили про закупівлю спортивного інвентрю, ялинкових прикрас і принтера міськраді за бюджетні кошти.

Про це йшлося на 40 сесії 6 скликання Володимир-волинської міської ради, 23 грудня.

Із зауваженням до змін у міськму бюджеті за 2014 рік виступила депутат Надія Цикалюк. На думку депутатки, кошти міського бюджету витрачаються «надто шикарно», зважаючи на складну економічну ситуацію в країні.

«Мене обурює придбання спортивного інвентарю – ями для стрибків на суму 36 тисяч гривень. Адже це не є на сьогодні проблема номер один. Є в мене і питання щодо прикрас для новорічної ялинки, на які було витрачено 20 тисяч гривень, а також кольорового принтера для міської ради вартістю 6,5 тисяч гривень», - зауважила Надія Цикалюк, вносячи пропозицію щодо перегляду деяких пунктів рішення.

Однак решта депутатів не погодились із думкою колеги, адже: по-перше, спортивна школа давно потребує оновлення інвентарю; по-друге, на ялинку, яка цьогоріч дісталась місту задарма, придбали високоякісні світлові гірлянди, вартість котрих складає 680 гривень за 2 метри; по-третє, кольоровий принтер, на думку депутатів, швидко окупиться, адже тепер не потрібно буде замовляти друк грамот та похвальних листів.

Крім того, для придбання засобів захисту, речового майна та спорядження для військових та правоохоронних органів міська влада збільшила видатки з 95 тисяч гривень до 130 тисяч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давайте ні на що не виділяти грошей...Криза !
Відповісти
Зате моя колега депутат піднімала питання, щоб їй двір заасфальтували, це ніби набагато ефективніше, ніж те, що пропонувалось у змінах до бюджету. І ще вона так відстоювала чергову зумельну ділянку, яка виділялась для її сім"ї! Ви би чули!!!!!!На жаль патріотизм у неї починається з благ для самої себе!
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському обговорили зміни до міського бюджету
23 грудень, 2014, 17:49