Працівники «Луцьктепла» обіцяють блокувати сесію міської ради. ФОТО. ВІДЕО

Працівники «Луцьктепла» обіцяють блокувати сесію міської ради. ФОТО. ВІДЕО
Через незадоволення керівництвом частина працівників ДКП «Луцьктепло» обіцяє прийти на сесії міськради у середу, 24 грудня, та блокувати її з вимогою усунути керівництво підприємства.

Про це домовилися під час імпровізованих зборів працівників підприємства та активістів «Правого сектору» у вівторок, 23 грудня.

Як стверджує один із працівників підприємства Володимир Федотов, керівництво підприємства нібито не захотіло давати ключі від актового залу, щоб працівники підприємства там провели збори.

Тому дискутувати про проблеми підприємства ініціативній групі довелося в коридорі біля входу в актовий зал.

Начальник служби охорони «Луцьктепла» Сергій Симоник відзначив, що він не знає, де ключі, а сам покинув приміщення підприємства, посилаючись на норми Кодексу законів про працю, бо його робочий день закінчився.

Тому вже без представників менеджменту підприємства декілька десятків робітників «Луцьктепла», а також активісти «Правого сектору» спільно «нагадали» про свої претензії до директора Олександра Киричука.

У проекті звернення до депутатів міської ради, який підтримали присутні працівники, є вимога до мера Миколи Романюка розірвати трудовий договір із Олександром Киричуком, звільнити фінансового директора Тетяну Казачек, керівника служби безпеки Сергія Симоника, ліквідувати цю службу взагалі.

Як пояснила екс-голова профспілки підприємства Неоніла Слюсар, страйк вони влаштувати не можуть, адже тоді Луцьк залишиться без тепла, але якщо Романюк не виконає вимоги, треба проводити «попереджувальні акції».

Натомість депутат Луцької міськради та активіст «Правого сектору» Павло Данильчук відкрито закликав блокувати сесійну залу на засіданні 24 грудня, поки міський голова Микола Романюк не звільнить керівництво «Луцьктепла».

Цікаво, що на місце також прибули близько 10 працівників міліції. Як пояснив один із них - Вадим Бринчук, на гарячу лінію «102» повідомили, що в приміщення нібито увірвалися невідомі люди. Павло Данильчук дав покази слідчому щодо імпровізованих зборів. У результаті нікого так і не затримали. Хто саме викликав міліцію, поки невідомо.

Нагадаємо, раніше керівник підприємства Олександр Киричук відзначав, що насправді більшість проблем підприємства виникають не через погане управління, а через те, що лучани загалом боргують за тепло 34 мільйони гривень. Ця сума більша, ніж треба загалом грошей, щоб опалювати Луцьк весь сезон 2014-2015 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо блокувати сесію? Депутати не призначають і не звільняють керівників комунальних підприємств! Блокуйте мера, він призначив Кірика, він в змові з єрьомою...
Відповісти
Розігнати керівництво і призначити адекватних людей. Банду Геть !!!
Відповісти
Та куди той Данилючук лізе, клоун неврівноважений все скрізь обіс...ся.позорисько безтолкове
Відповісти
Телепню, та що ти знаєш про Данильчука!Киричука на нари!!!!Смерть ворогам!
Відповісти
це таких клзлів як данилюк іти вішать треба
Відповісти
Що там робить Даніля!!?? Ссамооборона забрала "бурштинову лихоманку" вирішив по місту "свої порядки влаштовувати".Та їдь в Маневичі і сиди там,а то ще декілька місяців такої роботи і твій рейтинг опуститься нижче 0..
Відповісти
Давно пора гнати цього Злодюгу!!!!
Відповісти
А знайдуть того, хто здійснив фіктивний виклик працівників міліції? Встановлять тих, хто відправив 10 працівників міліції на анонімний виклик?
Відповісти
З відео видно, що "весь трудовий колектив Дкп Луцьктепло" становить приблизно 50 чоловік плюс паша херой, який тільки і може що розбазарити Волинське Межигіря. Паша скажи тим лохам скільки ти отримав за ВЖ капусти зеленої. А тепер хочеш залишити лучан без опалення щоб потім було на чому піаритися. Бурштин тобі не по зубам (хотя за нього ти получив добре по зубам). А на Луцьктепло все ясно - Нелька хоче вернути собі втрачену грошовиту посаду. А потім їй буде знову насрати на всіх тих трудяг. Хоча звозить їх пару раз на екскурсії ( між іншим прийшли всі "ОБІДЖЕНІ", які постійно з нелькою і їздили на екскурсії). А скільки вона клала після тих поїздок собі у карман, а з Нових років і подібних свят ( на закупівлі подарків) Можливо пора прокуратурі зайнятися такою нелькою. І взагалі цим теплом. Нехай хтось з вулиці попробує туда працевлаштуватися. Кругом сімейні підряди, які ведуть свої коріння ще з часів Нелькиного перебування на чолі просоюзу. Вона цього не знала чи може не знала як розкрадали підприємство попередні керівники. А куда дивився ПРОФКОМ-захисник прав трудящих коли продавалася котельня на Карбишева. Тоді між іншим Кірік і Казачек не керували. Так що нелька що федотов що данильчук всі одним медом мазані кому посаду кому піар а кому дурь сваю рускую паказать. Якщо ви зробите зрив опалювального періоду вас самих тоді порвуть.
Відповісти
Поставити Данильчука керувати Луцьктеплом!
Відповісти
А Данильчук що себе вважає "народним мером"? Чому він вирішив, що краще, ніж Романюк, знає хто має керувати комунальним підприємством? Керівники інших комунальних, які сидять в ще більшій дупі (зарплати на Луцьктепло найвищі серед всіх комунальників міста) його влаштовують?
Чи це колективне господарство, а посада директора виборна? Від коли це підлеглі собі керівника вибирають? Так, щоб можна було на роботу ходи коли завгодно, робити що завгодно і зарплату мати більшу, ніж директор?
Відповісти
Паша, мені мій директор теж не подобається. Вимагає якісь плани виконувати, клієнтам не хамити. Давай будемо міську раду блокувати, щоб звільнили.
Відповісти
А чи е логічно було б у цій ситуації не лити бруд на Данильчука, чи когось ще, чи Нелю Слюсар...Проблема не в одній людині, як от ці двоє. Питання у інтересах людей вищих, Киричука, Романюка та Єремеєва. Виступала б на зборах не пані Неля, а якась Маруся, то ганили б ту Марусю...Виступав би не Федотов а інший, питання не змінне. Людей мають ні за що...Зарплати можливо й найвищі серед комунальників міста, та чи влаштувало б Вас, пані Вікторія, якби ви наприклад свої 2500 отримували впродовж 3-4х місяців, по 600, по 700 грн. Чи змогли б ви тоді оплатити навчання дитини, купити продукти і віддати назад ті гроші за тепло у своїй оселі?
Відповісти
При Лучкові було майже 1000 працівників і були доплати а також був лише один юрист, один заступник директора і ні якої служби внутрішньої безпеки яка тільки тратить гроші підприємства і нічого доброго для нього не робить крім як захищає "директора" від йогож підлеглих. Отож зі слів директока що має вистачати 500 робітників шановні лучани готуйте кострюлі для гарячої води в лутку і калорифери в зимку а ще гроші щоб оплатити ті неякісні послуги що вам надасть Луцьктепло
Відповісти
При Лучкові було майже 1000 працівників і були доплати а також був лише один юрист, один заступник директора і ні якої служби внутрішньої безпеки яка тільки тратить гроші підприємства і нічого доброго для нього не робить крім як захищає "директора" від йогож підлеглих. Отож зі слів директока що має вистачати 500 робітників шановні лучани готуйте кострюлі для гарячої води в лутку і калорифери в зимку а ще гроші щоб оплатити ті неякісні послуги що вам надасть Луцьктепло
Відповісти
Останні новини
Працівники «Луцьктепла» обіцяють блокувати сесію міської ради. ФОТО. ВІДЕО
23 грудень, 2014, 19:36