Аварійні служби у Луцьку працюватимуть під час новорічних свят

Аварійні служби у Луцьку працюватимуть під час новорічних свят
У святкові та вихідні дні у ЖКП, ДКП “Луцьктепло”, КП “Луцькводоканал”, КП “Луцьксвітло” та інших підприємствах будуть чергувати аварійні бригади та відповідальні працівники.

Про це повідомила заступник міського голови Лариса Соколовська під час оперативної наради, 23 грудня, - пише прес-служба Луцької міської ради.

За її словами, необхідно забезпечувати нормальну життєдіяльність міста у випадку виникнення аварійної ситуації. Вона звернулася до комунальних служб, аби вони підготували запас витратних матеріалів, які можуть знадобитися у таких випадках.

Також звернулася до керівника КП “Луцькспецкомунтранс”, аби були зроблені належні запаси паливно-мастильних матеріалів. Лариса Соколовська зауважила, що повинні чергувати працівники та підготовлена техніка для прибирання вулиць міста від снігу. Належні запаси щебенево-соляної та піщано-соляної сумішей для посипання доріг та тротуарів є.

Заступник міського голови звернулася до керівників бюджетних установ, щоб вони вчасно провели тендерні процедури щодо закупівлі теплоносія, води та енергопостачання.

Звернула увагу Лариса Соколовська й на проблему самостійного втручання громадян у міські мережі. За її словами, люди розпочинають ремонтні роботи, а потім комунальні служби мусять виправляти їх огріхи. Як приклад, вона навела нещодавній випадок, коли лучани втрутилися у мережу газопостачання та затопили її водою. Це створило незручності усім мешканцям будинку, які тривалий час залишилися без газопостачання. Лариса Соколовська закликала відповідні служби активніше контролювати ці питання та карати порушників.

Міський голова Микола Романюк підсумував, що місто під час свят повинно функціонувати у нормальному режимі. “Люди святкують, а ми повинні працювати”, - наголосив він.

Також він ще раз усім нагадав про необхідність економії енергоресурсів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.