У Луцьку активісти «Луцьктепла» пікетують міськраду. ФОТО

У Луцьку активісти «Луцьктепла» пікетують міськраду. ФОТО
Десятки працівників ДКТ «Луцьктепло» прийшли у приміщення міськради, щоб вимагати від мера Миколи Романюка звільнити керівництво цього підприємства.

Станом на 9:10 24 грудня вони пікетують сесійну залу ради.

Як пояснив керівник ініціативної групи працівників Володимир Федотов, основна вимога активістів – розірвати контрант із директором Олександром Киричуком, звільнити фінансового директора Тетяну Казачек та інших менеджерів.

Він нагадав, що 23 грудня директор нібито навмисне заважав проведенню зборів активістів.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КОНФЛІКТ НА ДКП "ЛУЦЬКТЕПЛО"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романюк не звільнить Кірика! Щоб звільнити кірика тра йти до Єремеєва!
Відповісти
А чим відрізняється секретар ради від секретаря мера?
Відповісти
У співпраці з Європейським банком реконструкцій та розвитку КП «Луцьктепло» отримає кредит у сумі 14 млн євро! 4 мільйони з цієї суми – грантові кошти, іще 10 доведеться повернути. В ідеалі це станеться завдяки економії коштів, що буде в результаті модернізації, але повернення боргу під свою відповідальність взяла саме міська рада, тобто кожен із лучан.
Під час 64-ї сесії Луцької міської ради директор підприємства Олександр Киричук звітував перед депутатами про результати роботи КП. За його словами, фінансовим результатом діяльності підприємства за І півріччя 2014 р. є збиток у сумі 11 млн 368 тис. грн. Причини – різниця в тарифах для населення, що утворилася в IІ кварталі цього року і не віднесена на доходи підприємства в сумі 11 млн 451 тис. грн.
Помічаєте хід чиновницької думки? Підприємство готують до банкрутства звідки пряма дорога до прихватизації. За наш, з вами рахунок модернізують систему і матитмкть гарний прибуток. А лучани віддаваттимуть борги...
Відповісти
Погоджуюсь, але це лише вершина айзбергу. Аналіз дебіторів і кредиторів дозволить бачити більш повну картину. Саме там є інформація з ким системно й стовідсотково розраховуються, а кому "капають". Схожа ситуація з боржниками - Киричук говорить про заборгованість населення - це брехня, борги населення є мізерними у порівнянні з іншими. А ще є витрати на службу безпеки-охорони, які в надцять разів вищі від реальних потреб...
Відповісти
Скоро і працівники КП "Луцькводоканал" будуть пікетувати міську раду, якщо Романюк не забере з водоканалу ставлеників від Континійму.
Відповісти
А те чмо мєнтовське мордате чому не в Ато?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку активісти «Луцьктепла» пікетують міськраду. ФОТО
24 грудень, 2014, 09:25