У Луцьку «Воля» звинувачує «Аверс» у розповсюдженні неправдивих чуток. ДОПОВНЕНО

У Луцьку «Воля» звинувачує «Аверс» у розповсюдженні неправдивих чуток. ДОПОВНЕНО
Національний телекомунікаційний провайдер «Воля» звинувачує компанію «Аверс» у розповсюдженні неправдивих чуток.

«Воля» спростовує чутки про припинення своєї діяльності в Луцьку, - повідомили у відділі зв’язків із громадськістю компанії.

«Як нам стало відомо, працівники конкурентної компанії «Аверс» поширюють про нас у Луцьку неправдиву інформацію («Воля припиняє свою роботу», «директора заарештовано» та ін.), щоб змусити користувачів підключатися до їхньої мережі. Запевняю наших абонентів, що ці чутки не мають ніяких підстав. Тимчасове призупинення надання телекомунікаційних послуг можливе лише через відключення електроенергії», - заявив директор Луцького регіонального підприємства компанії «Воля» Олександр Пігаль.

«Як лідер ринку розваг «Воля» має унікальні технології, якими не володіють конкуренти, і унікальний контент. Ми й далі робитимемо все можливе, аби надавати абонентам сучасні можливості для отриманням оперативної інформації про актуальні події в країні та світі», − запевнив Олександр Пігаль.

Директор ТРК «Аверс» Олег Величко у коментарі ВолиньPost заявив, що він не знає про чутки і вперше про це чує.

За його словами, чутки міг розповсюджувати хтось сторонній.

"Директор луцької філії тут біля мене стоїть, ніхто його не заарештував, усе нормально", - заявив Величко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, ви поцікавтесь у інших операторів по яких цінах вони надають послуги каб.телебачення. Наприклад Аверс з таким же набором каналів як і у Волі за місяць бере 15,00 грн, Воля - 30 грн. ДатаГруп за 30,00 грн. в місяць надає 84 канала на противагу Волі в 40 каналів і якість в ДатаГруп краща, та кананали цікавіші. А, тепер пошукайте в інеті відгуки про Волю і ви самі пересвдчитесь що Воля - це лайно. Мені вже не один місяць дзвонять за інтернет від Воля. Спочатку я нормально з ними розмовляв, дякував за турботу та запевняв що мені не потрібно їхнього інету, а як треба буде так невідмінно звернусь. Але, цього їм було мало, вони далі продовжували мені впихати свій інет, в результаті я прямим матом обматюкав дівчину і попросив забути мій номер. Думаєте допомогло? Ні! Знову дзвонила.
Відповісти
ти хто такий
Відповісти
Я Вася, звертайся якщо шо
Відповісти
Самостійно вкрали абонентів у аверса і нав*язали свої послуги.Абонентів ніхто не питав, чи вони не проти. Ціну заламують.
Відповісти
А в чому полягає брехня? А ви порівняйте якісь трансляції того ж Аверса чи Датагрупа. І здається набагато зручніше мати дві/три послуги від одного провайдера і платити по одному рахунку чим платити по кількох. І якщо Ви так нахвалюєте Аверс і Датагруп, то чого ж ще досі не підключили їх послуги? А мабуть тому, що вони включили цю послугу в кількох будинках, а на більше не вистачило.
Якщо Вам телефонують з пропозицією підключити інтернет, то значить ви користуєтесь телебаченням даної компанії.
Відповісти
З радістью перепідключусь до іншого провайдера як тільки буде така можливість. Раніш по тому ж кабелю телебачення транслював Аверс, як там намалювалась Воля з двійним тарифом думаю нагадувати не треба?
За інет дзвонять бо один раз я випадково підняв трубку телефону і мені почали пхати свої послуги. Спочатку був даже погодився, але на другий день передзвонив і на стадії заявки відмовився з того часу ніяк не заспокоються.
Відповісти
Брехня полягає у їхній рекламі про якість і доступність, в реалі - дороге лайно і головний головний біль. Якщо ви вирішете звернутися з вашою проблемою до Волі на собі відчуєте усю радість спілкування та вирішення проблем.
Відповісти
перереїхав я нещодавно, до мене у квартирі був підключений аверс, відрубав його, оскільки маю оптоволоконний тирнет і IPTV, телевізор взагалі в шафі)) і в один чудовий день приходить рахунок від "волі"!! я думав що хтось щось наплутав і забив на це, але вже півтора року приходять рахунки за якісь послуги, попередження що передадуть мене колекторам якимось, це що за бред? я з ними взагалі ніколи нічого спільного не мав і не хочу мати, а тут вимагають гроші, що на нах?? короче канторка "ще та"..
Відповісти
Така ж була ситуація, купили квартиру, договір був з колишнім власником, мені та Воля нах не впала і я не платив. Так само лякали поки не пішов і не посварився. Там один пацан сидить, всі інші баби, так він закони вигадує нальоту, так усе файно розказує і лапшу вішає. Будьте уважні.
Відповісти
Як би позбутися цих "лідерів" ринку? Так, 40-50 каналів транслюють, от тільки щоб зекономити обирають. що найдешевше і відверто нецікаве. Тільки знайду альтернативу - "попрощаюсь" негайно
Відповісти
Те що вони транслюють відсотків на 95% йде по супутнику безкоштовно. Я не розлядав варіанта з Т2 тому не рекомендую, але раджу поцікавитися
Відповісти
Люди! Не ведіться на цей лохотрон!потім будете дуже жалкувати. Вони підсовують додаткову угоду.ще треба платити 25 грн за оренду обладнання. Це компанія здирник.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «Воля» звинувачує «Аверс» у розповсюдженні неправдивих чуток. ДОПОВНЕНО
24 грудень, 2014, 12:31