Світло відключатимуть і на окупованих територіях України, - Яценюк

Світло відключатимуть і на окупованих територіях України, - Яценюк
Якщо віялові відключення електроенергії відбуватиметься на українській території, то відключення відбуватимуться й на окупованих територіях Криму та зони АТО.

Про це заявили прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та міністр енергетики Володимир Демчишин на засіданні уряду 24 грудня, - повідомляє "Українська правда".

"Протягом останніх кількох днів такі обмеження (віялові відключення) застосовувалися. Поки що вони не були на 100% ефективними, але розроблений механізм, тож мешканці зони АТО будуть відключатися відповідно до графіку аварійних відключень, який застосовується на території України", - сказав Демчишин.

Водночас прем'єр Арсеній Яценюк повідомив, що проросійські бойовики не дають вивезти близько 3 мільйонів тонн вугілля, яке накопичилося на українських шахтах.

"Також вони знищили низку вузлових пунктів залізниці та замінували ці вузли і пункти", - заявив глава уряду.

"Всі знаходяться в однакових умовах. Якщо немає світла в Україні, то це означає, що і на тих територіях, де тимчасово орудують росіяни, світла також не буде. Є світло в Україні, випустили вугілля, підписали угоду про імпорт електроенергії – світло буде всюди", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Протягом останніх кількох днів такі обмеження (віялові відключення) застосовувалися - якщо я не помиляюся то світло відключають по 2 а то і більше години вже 2-й місяць, а не останні кілька днів. самі вже не знають що в країні робиться
Відповісти
Останні новини
Світло відключатимуть і на окупованих територіях України, - Яценюк
24 грудень, 2014, 13:25