Луцький депутат хотів розірвання договору із забудовником, але передумав

Луцький депутат хотів розірвання договору із забудовником, але передумав
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов хотів розірвання договору оренди земельної ділянки в дворі житлових будинків на проспекті Відродження, 26, 26а, 26б, 28, 28а, і на вулиці Писаревського, 4 із підприємцем Оксаною Кушнір, однак після дискусій зняв питання із розгляду.

Про це йшлося під час сесії міської ради у середу, 24 грудня.

Осіпов відзначив, що на цій ділянці планують будувати торгово-офісний центр, однак почали роботи там нібито під приводом ремонту комунікацій. Також депутат звинувачує Оксану Кушнір у порушенні правил добросусідства.

Ще Осіпов згадав скандальні громадські слухання 22 жовтня, які нібито зірвали тітушки.

Натомість депутати Анатолій Бірюков, Роман Романюк, Євген Ткачук висловили думку, що не треба вдаватися до радикальних дій та розривати договір, а варто «сісти за стіл переговорів», щоб домовитися із забудовником та мешканцями.

Наприклад, Романюк запропонував, щоб підприємець встановила біля майбутнього торгово-офісного центру дитячі майданчики та інші об’єкти благоустрою.

Євген Ткачук попросив представника підприємця Наталію Кушнір «знатий спільну мову з мешканцями». Також «враховувати пропозиції мешканців» від підприємця вимагає міський голова Микола Романюк.

На думку мера, у Луцьку є випадки, коли в спальних районах «понавтикували будинків», а всі конфлікти є наслідком того, що підприємці не можуть домовитися із громадою.

Один із мешканців прилеглих будинків Михайло Костюк заявив, що підприємець Оксана Кушнір не йде на діалог із мешканцями, тому альтернативи розірванню немає.

Натомість представник підприємця Наталія Кушнір відзначила, що насправді вони готові «бути відповідальними», наприклад, замість 3 зрубаних дерев посадити 10, а ще на дорозі поряд встановити «лежачих поліцейських».


Заступник міського голови Лариса Сокловська розповіла, що ділянку на Відродження та Писаревського виставили на торги тому, що вона була занедбана, там були купи сміття. Також вона наголосила, що для мешканців прилеглих будинків встановлювали спеціальні щити з інформацією про забудову.

У підсумку автор проекту Андрій Осіпов, зважаючи на лист Оксани Кушнір із гарантіями для мешканців, вирішив зняти питання із порядку денного і взяти місяць на доопрацювання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ті ніякої інформації там не було! ганьба такій владі! робили, роблять і будуть робити що хочуть для власного збагачення...
Відповісти
то хапуги і злодюги які всюди , де щось незаконне.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат хотів розірвання договору із забудовником, але передумав
24 грудень, 2014, 13:49