Луцькій багатоповерхівці визначили балансоутримувача

Луцькій багатоповерхівці визначили балансоутримувача
Багатоповерхівку на вулиці Ветеранів, 22 не можуть обслуговувати, адже досі не визначили балансоутримувача.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради 24 грудня.

За словами депутата Андрія Козюри, багатоквартирний житловий будинок був зданий в експлуатацію у 2013 році. На сьогодні у цьому будинку був створений ОСББ. Однак, вийшло так, що під час передачі будинку забудовником не визначили балансоутримувача. Відтак будинок ніхто не обслуговує.

«Мешканці ОСББ запропонували стати балансоутримувачами будинку. Будинок не був зданий у нормальній процедурі. Питання не до мене. Необхідно питати в забудовника. Наслідок люди стали заручником ситуації», - зауважив Козюра.

Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська повідомила, що забудовник звернувся до Луцької міської ради з проханням передати приміщення на баланс ОСББ.

«Цим мало займатися МЖК. 4 місяці ми розглядали питання тарифів. Воно так і не було вирішено. З того часу ніхто цим будинком не займається», - повідомила вона.

Роман Бондарук зазначив, що конфлікт виник, бо керівне управління ОСББ хотіло, щоб у документах був зазначений балансоутримувач, а забудовник каже, що "в нас не вказано балансоутримувача, а саме ОСББ".

«Там півроку ліфт не обслуговується, бо ОСББ не може передати експлуатаційним організаціям документи, а забудовник не може передати документацію ОСББ, бо у них не вказано його як балансоутримувача», - додав він.

Депутати проголосували за і передали будинок людям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
.....Лариса Соколовська....... (...МЖК, КП, жеки...) - так пінилась і буде пінитись...
Хотіла встановити тариф за обслуговування приб. 3,64 грн./м.кв - з них (зп прибиральника 1,71 без пдв, а це близько 14тис.грн на місяць)
Ніхто не бажає бути прибиральником за 14тис.грн на місяць?
Вона ДУЖЕ хотіла, щоб обслуговував будинок М.Ж.К.
Це їхні схеми і замішано тут багато цікавих осіб....
Засиділись ви пані, Ларисо!!!
Хтось може її люструвати, шановні журналісти і люстр. комітети?????
Відповісти
Соколовська - силоміць навязана в раду зі сторони людина. З нею працювати, то краще працювати на цегельному заводі в гарячій печі з випалювання цегли. Повний баласт, мішок цементу на шиї в голови міста. Кінь в чоловічих штанях з яйцями з маленькою і плоскою, як в гюрзи, головою. Страшна риса характеру - нетерпимість іншої думки: коли їй щось заперечують, вона вивалює з орбіт очі і дивиться на опонента як на давно не білену бетонну стіну, штучно зберігаючи рівновагу. Вона навязує свою хижацьку думку, як її навязували в довоєнному фільмі "Подкідиш"" (1939 рік): " - Дєвочка, ти хочеш, чтоби тєбє оторвалі голову ілі єдєм на дачу? - Єдєм на дачу... ". А як спеціаліст по ЖКГ вона собою нічого не являє. Рудимент.
Відповісти