У Луцьку вручать подарунки дітям-переселенцям

У Луцьку вручать подарунки дітям-переселенцям
У Луцьку відбудеться благодійна акція для дітей, що переселилися до Луцька зі східних областей.

25 грудня Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Всеукраїнська благодійна організація «Український фонд «Благополуччя дітей» організовують благодійну акцію з врученням подарунків для дітей, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

На захід запрошено 70 сімей (в них 130 дітей), які переселилися з Луганської та Донецької областей та мешкають в місті Луцьку.
Захід відбудеться о 15:30 за адресою: пр. Соборності,18 (приміщення РАЦСу, І поверх).

Довідково: постійно налагоджується тісна співпраця щодо вирішення проблем сімей переселенців. Активно до роботи долучаються громадські організації та волонтери, які надають посильну допомогу сім”ям. При Луцькій міській раді створений «Координаційний центр з питань соціального захисту сімей, які виїхали з АР Крим та м. Севастополя, Луганської та Донецької області на тимчасове перебування до міста Луцька». Розпочала роботу громадська організація створена самими переселенцями «Кримські татари Волині» (керівник Аблаєв Сервер Ісмаїлович ), «Переселенці Криму та Донбасу» (керівник Казарінов Ян Олегович)

Захід відбувається завдяки реалізації соціального проекту ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей». Проект здійснюється за підтримки ChildFund Deutschland e.V., Німеччина.

Мета проекту — надання благодійної допомоги дітям та сім'ям, які були вимушені виїхати з місць ведення бойових дій.

Проект включає в себе дві складові: надання благодійної допомоги дітям; надання цільової благодійної допомоги, а саме: продукти харчування, одяг (білизна, взуття для дітей), гігієнічні засоби (у тому числі памперси), освітні матеріали (ігри, книги). А також соціально-психологічна реабілітації дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вручать подарунки дітям-переселенцям
24 грудень, 2014, 22:24