Через любов до грошей екс-чиновниці з Горохова «світить» 8 років тюрми

Через любов до грошей екс-чиновниці з Горохова «світить» 8 років тюрми
Волинське СБУ завершило розслідування та передало до суду матеріали кримінальної справи щодо обвинувачення колишнього посадовця Горохівської РДА в заволодінні бюджетними коштами.

Як повідомили 26 травня у прес-секторі УСБУ у Волинській області, встановлено, що обвинувачена протягом 2006-2010 років, будучи начальником одного із структурних підрозділів Горохівської райдержадміністрації, незаконно видавала накази про власне преміювання, встановлення 50-відсоткової надбавки за виконання особливо важливих робіт, що в подальшому призвело до завищення середньомісячної зарплати і як наслідок зайвого нарахування відпускних, матеріальної допомоги та оплату лікарняних листів.

Таким чином чиновнику з державного бюджету неправомірно було нараховано та виплачено премії, надбавки, відпускні та матеріальна допомога на загальну суму майже 120 тисяч гривень.

У лютому нинішнього року щодо посадової особи було порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 191 (заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
світить, це ще не гріє. Відмажуть.
Відповісти
Одна чиновниця в одному горохові, вкрала якісь гроші, Автора! Автора! Хто героїня - чи це такий творчий задум.
Відповісти
Останні новини
Через любов до грошей екс-чиновниці з Горохова «світить» 8 років тюрми
26 травень, 2012, 10:47