Керівник «Правого сектору‬»‎ Горохівщини відмовився від чиновницької посади

Керівник «Правого сектору‬»‎ Горохівщини відмовився від чиновницької посади
Керівник «Правого сектору‬»‎ Горохівщини Сергій Заєць відмовився від посади голови Горохівської районної державної адміністрації Волинської області.

Відповідна заява Сергія Зайця була оприлюднена на сторінці «Правого сектору Волині» у соціальній мережі.

У ній керівник «Правого сектору‬»‎ Горохівщини заявив, що після проведення виборів Президента України 25 травня 2014 року до нього надійшла пропозиція взяти участь у формуванні органів державної виконавчої влади у якості ймовірного голови Горохівської РДА.

«Результати президентських виборів засвідчили, що на той час у більшості українців була надія, що в умовах зовнішньої загрози і з огляду на уроки Революції Гідності новообраному Президенту України вдасться повернути владу обличчям до народу. Але цього, на жаль, не сталось. Країна, як і раніше, знаходиться у руках олігархічних кланів. Змінилися обличчя при владі, але не змінилася її суть», - йдеться у заяві.

Сергій Заєць також пише, що йому неприємно буде працювати у системі, в якій знаходиться бездарне командування АТО, а також ті, хто незадовільно забезпечують учасників війни – простих солдатів. Це на його думку призвело до тисяч загиблих та скалічених бійців.

«Винні у смертях героїв Небесної сотні не покарані. Корупціонери не понесли покарання, а навпаки залишилися на своїх місцях і продовжують грабувати країну, а звільнені владні крісла зайняли достатньо одіозні фігури. Свою недолугу економічну та соціальну політику, падіння рівня життя влада виправдовує лише війною. І при цьому веде незрозумілу політику по відношенні до держави-окупанта», - пише Заєць.

«Виходячи з вищенаведеного я, Сергій Заєць, відмовляюсь від своєї участі в ТАКІЙ владі. На сьогодні я все ще залишаюсь офіційним кандидатом на посаду голови Горохівської РДА Волинської області. Усі відповідні документи знаходяться на підписі у Президента України. Тому звертаюсь до відповідних органів влади з вимогою не розглядати мою кандидатуру на посаду голови Горохівської РДА і відкликаю назад свої документи», - йдеться у заяві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а шо ш ти документи подавав на заміщення посади??????
там не малий перелік тих паперів, треба попотіти щоб їх підготувати.а тут вирішив задню здати.????
Відповісти
Останні новини
Керівник «Правого сектору‬»‎ Горохівщини відмовився від чиновницької посади
25 грудень, 2014, 13:28