Парубій розповів подробиці інциденту з вибухом гранати

Парубій розповів подробиці інциденту з вибухом гранати
Перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій розповів подробиці нічного інциденту з вибухом гранати біля готелю "Київ".

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Хочу роз'яснити ситуацію, щоб не було різночитань. Вчора, після 23:00, повертаючись з роботи у ВРУ, я зустрівся з друзями – сотниками Самооборони – біля входу в готель "Київ", де проживаю. Повз нас пройшов невідомий. Високий, спортивної статури. Проходячи повз нас, він подивився мені в обличчя. Відійшов на кілька метрів, обернувся, витягнув чеку і кинув нам під ноги гранату. Граната фактично прокотилася між нами і закотилася під машину, що стояла поруч. Стався вибух. Невідомий кинувся бігти", – зазначив Парубій.

"Потрібно віддати належне працівникам міліції, які чергують на перехресті Липської-Грушевського. Вони кинулися його наздоганяти. Втікач кинув ще одну гранату під ноги міліціонерам. У результаті нападнику вдалося втекти, а один із працівників міліції з пораненнями потрапив у лікарню. Крім працівника МВС, більше ніхто не постраждав. Але від вибуху отримали пошкодження три автомобілі. Якого б не були типу гранати, хочу зазначити: після обстрілів "Градами" на передовій це все виглядає несерйозно", – зазначив Парубій.

Нагадаємо, у МВС повідомили, що проводять заходи щодо встановлення особи та затримання нападника. Слідчий відділ Печерського райуправління столичної міліції відкрив кримінальне провадження за ознаками частиною 4 статті 296 КК (хуліганство).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...все йде по кругу....те що зробив у державі парубій і з такими як сам....до них те саме повернеться....
Відповісти
Останні новини
Парубій розповів подробиці інциденту з вибухом гранати
25 грудень, 2014, 13:49