Гунчика можуть звільнити у 2015 році, - експерт

Гунчика можуть звільнити у 2015 році, - експерт
Через ряд недоліків у роботі президент може звільнити голову Волинської ОДА Володимира Гунчика в 2015 році.

Про це заявив керівник Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход під час круглого столу на тему «Політичні підсумки року на Волині: погляд експертів» у четвер, 25 грудня.

На думку Находа, серед недоліків у роботі Гунчика - зокрема те, що він відразу після призначення вступив у конфлікт із громадськими серидовищами, а «його політика часто викликає нерозуміння ЗМІ, громадськості та середовищ, які репрезентують Майдан».

Також він не зміг за 3 місяців добитися призначення голів РДА та їх заступників, - вважає Наход. Тому ситуацію у вертикалі влади він оцінює як таку, що «наближається до критичної».

Тому Наход прогнозує зміни у системі виконавчої влади на Волині, зокрема можливе звільнення Володимира Гунчика у наступному році.

Представник ЦПАВКу Володимир Павлюк також розповів про прогнози, які на 2015 рік склали за результатами опитування 21 експерта.

Так, для області на 2015 рік прогнозують поглиблення економічної кризи, спроби проведення територіальної реформи і децентралізацію влади, подальше розчарування у суспільстві щодо парламентських партій і запит на «нові обличчя», а також зміну органів місцевого самоврядування та регіональних еліт.

Він додав, що також достатньо сильно на волинську політику вплинуть місцеві вибори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володя Бондар через своїх поплічників Міш почав наступ на Гунчика
Відповісти
Інформація вирвана з контексту. Не знаю кому вигідно так було це подати. Хто був на заході або перегляне запис відеотрансляції той розуміє і розбереться.
Відповісти
Глава Волынской ОДА В.Гунчик возглавил рейтинг самых ответственных губернаторов 92%,читайте "Слово и дело"от 18.11.2014г.А непонимание со стороны СМИ,это наверняка от згоранцяпоганця и его карманной газетенки Волинь,которая 73 года была самой авторитетной газетой,а последние 2года стала позором нашей Волыни из за судов гредактора против своих профи журналистов.Владимир Петрович не слушайте этих находив,киндеров,бондарей.Они как Моськи лают на слона,который идет вперед.Успехов Вам и здоровья!
Відповісти
ЯКИЙ РЕЙТИНГ МОЖЕ БУТИ У КОМСОМОЛЬЦЯ НЕ СМИШИТЬ ЛЮДЕЙ НЕМА КОМАНДИ НЕМА ПЛАНУ ДИЙ НЕМА СТРАТЕГИЙ НЕМА АБСОЛЮТНО НIЧОГО
Відповісти
Хотілось би знати, що Воно, цей Міша Наход, зробило в своєму житті, щоб вдаватися в таку аналітику і озвучувати на широкий загал свої бредові ідеї. Т а Гунчик має ім"я і багато зробив для Волинського краю. А чим може похвалитися нероба Наход?..
Відповісти
Якщо Порошенко не зніме Гунчика, то Волиняни його самі змітуть.
Відповісти
ГУНЧИКА ТРЕБА ГНАТИ ОДНОЗНАЧНО ,ЛЮДИНА ДАЛЕКА ВІД ЕКОНОМІКИ,ХВАЛИТЬ ТІЛЬКИ НА НАРАДАХ СЕБЕ,НЕ РОЗБИРАЄТЬСЯ НІ В ЧОМУ,ДО ТЕЇ ПОРИ НЕ ЗНАЄ ЩО ТАКЕ РАДА І АДМІНІСТРАЦІЯ
Відповісти
ГУНЧИКУ ПИШИ ЗАЯВУ САМ
Відповісти
ГУНЧИКА ГЕТЬ
Відповісти
Гнати не гнати. Гунчик ,що вміє і як вміє ,те робить. А досвіду губернаторства ще не має., тож вчитися і вчитися йому. А як би Вам Шуфрича , ото зажили би.???

Відповісти
Останні новини
Гунчика можуть звільнити у 2015 році, - експерт
25 грудень, 2014, 14:50