Чому Автомайдан Волині проти голови Федерації профспілок області. ФОТО

Чому Автомайдан Волині проти голови Федерації профспілок області. ФОТО
Голова Федерації профспілок Волинської області Іван Карпомиз (на фото), який уже 10 років займає цю посаду, вирішив зберегти за собою «тепленьке місце».

Так, під час четвертого пленуму Ради Федерації профспілок Волинської області, який відбувся 25 грудня, члени Ради проголосували за те, аби голова ФПО міг займати обрану посаду більше двох термінів.

Зазначимо, що голова Федерації профспілок обирається на посаду терміном у п’ять років.

«Виходячи з того, що це питання піднімається то однією групою, то другою протягом 5 років, ми прийшли до висновку, що це питання треба обговорити та прийти до спільної думки, або його зняти. Комісія вчора прийняла ріщення винести на розгляд сьогоднішнього пленуму пропозицію – виключити зі статті 9.1 IX розділу Статутут ФПО третій абзац «Голова ФПО не може займати дану посаду більше двох термінів», - зазначив Іван Карпомиз.

Керівник «Автомайдан Волинь» Сергій Поха, який також прийшов на пленум, висловив власну думку з приводу такої пропозиції.

«Я вам скажу – Янукович свого часу докерувався. Хотів бути бароном, і все гребти під себе. Так само і тут. Скільки в Україні потрібно, щоб пролилося крові, щоб ми взялися за голову і почали думати. Ви зараз робите певні дії та кроки… Може, ви боїтеся? 16 січня, коли наші депутати піднімали руку, вони казали: «А що в тому поганого?» Після того загинули сотні і тисячі наших громадян; через те, що хтось колись підняв руку. Думайте, перед тим, як голосувати», - підкреслив Поха.

Нагадаємо, у лютому цього року активісти Автомайдану уже приїжджали до Федерації профспілок Волині з вимогою звільнення керівника організації Івана Карпомиза.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще не все поділили.це шей той діяч.ГНАТИ
Відповісти
бити в руки, ганчірки на фейс - і в атаку!
Відповісти
поха висловив свою думку...Не смішіть!!!
Відповісти
Гнати в шию їх всіх, а в другу чергу після вашого, гнати в Черкасах голову профспілок Петра Шевченка, при всіх владах непотопляємі "діячі"
Відповісти
Царьки!! Скоро посаду у спадок передаватимуть, а захисту від профспілки 0, дім профспілок в аренді , а хто бачить ці гроші - де вони????
Відповісти
Чому ж "скоро" їх уже передають у спадок, при чому давно. Толку з тих профспiлок - шампанське на корпоратив i те "Советское".
Відповісти
з приводу Сергія Похи цей діяч надіяв та доказав свою позицію всфері автострахових випадків Гнати їх за Хмари разом з цими прихвостнями єдинакові.
Відповісти
Цікаво почути зо саме) будь-ласка опишіть та надайте докази! Дякую!
Відповісти
Хлопці молодці, якщо таких буде в нашій країні побільше то будуть зміни вже скоро!!!
Відповісти
А що ті профспілки роблять ! стид і срам ! Бігають з протягнутою рукою та збирають гроші на родини.... а права людей давно ніхто не відстоює. Тільки знають, що керівникам закупляти букети та призи на подарки партнерам за наші кошти та попойки робити. Та організація давно себе вижила . Розженіть усі тільки зрадіють !
Відповісти
Цікаво, а що профспілки реально роблять. Воні повінні захищати інтересі робітників - мінемальна з/п не піднімається, пенсійний вік росте. Саме ця організація повинна відстоювати інтересі працівніків.
Відповісти
Профспілки дбають про свїй добробут. Зарплата Карпомиза 12тис в місяць. У деяких голів обкомів, як освіта і медицина - ще більша по 16тис, бо там багато членів профспілки. Карпомиз продав все профспілкове майно. Готель "Світязь" в руки своїй дочці, 90% будівлї федерації віддав по юридичній угоді за ремонт цієїж будівлі. Сміттєві баки потрібно підігнати до федерації і цих держиморд перестарілих повкидати.Бо вони хочуть бути при владі, поки їх вперед ногами не винесуть. Коли буде акція - оголосіть. Нас збереться багато вам допомогти.
Відповісти
Останні новини
Чому Автомайдан Волині проти голови Федерації профспілок області. ФОТО
25 грудень, 2014, 18:42