У Ковелі пояснили, чому не можна вимикати вуличне освітлення. ФОТО

У Ковелі пояснили, чому не можна вимикати вуличне освітлення. ФОТО
Депутати Ковельської міської ради на черговому засіданні вимагали від керівництва Ковельської філії «Волиньобленерго» пояснення щодо аварійних відключень світла в місті.

Їх цікавило, чому одні вулиці вимикають постійно, а споживачі інших - ще жодного разу не потерпали від темряви, - повідомляє ПроКовель.

У залі навіть лунали пропозиції залишати місто без вуличного освітлення, бо, мовляв, житлові багатоповерхівки ввечері – без світла, а вздовж тієї ж вулиці горять всі ліхтарі.

Начальник Ковельського міськрайвідділу МВС України у Волинській області Іван Тусь попросив депутатів не наполягати на цьому.

За його словами, останнім часом значно побільшало випадків крадіжок у нічний час.

«Пенсіонери отримують в банкоматах пенсію, а зловмисники їх уже підстерігають десь поряд. Ми швидко реагуємо на подібні виклики і по гарячих слідах знаходимо злочинців. А якщо ще й вимикатимуть вуличне освітлення, то нам роботи в рази побільшає», - наголосив головний міліціонер Ковельщини.

На засіданні сесії депутати заслухали начальника Ковельської філії ПАТ «Волиньобленерго» Андрія Герасимчука. Він розповів методику відімкнення споживачів від електроенергії.

Зокрема, зазначив, що фахівці Ковельської філії жодним чином не впливають на процес вимкнення світла, а лише виконують розпорядження вищого керівництва.

Також Герасимчук запропонував чиновникам чи депутатам періодично навідуватися до філії на так зване спільне з енергетиками чергування, щоб відчути на собі, в яких нелегких умовах нині доводиться працювати людям.

"Мої працівники намагаються бути максимально толерантними зі скаржниками, які під час вимкнення тієї чи іншої вулиці, просто обривають телефонні лінії. Якомога коректно відповідаємо на всі їхні запитання. Однак щось вирішити конкретно, ми не в силі", - запевнив начальник Ковельської філії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.