Ющенко пояснив, чому не брав участі у Майдані

Ющенко пояснив, чому не брав участі у Майдані
Колишній президент Віктор Ющенко не брав участь у подіях Євромайдану, оскільки його учасники закликали до звільнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко, яка на той час перебувала у в’язниці.

Про це він заявив в інтерв’ю "Українській правді", - пише видання.

"Коли весь Майдан вторить: "Юлі волю!", мого місця там немає", – сказав він, відповідаючи на питання про причини неучасті у відповідних подіях.

Ющенко критикує Тимошенко, стверджуючи, що вона діє в інтересах Кремля і власних амбіцій.

Путіна немає більшого дестабілізуючого фактора (політичного, я маю на увазі) в Україні, ніж Тимошенко. Якщо Тимошенко дочекається, коли Петро Олексійович Порошенко перший раз спіткнеться об поріг, ви побачите місію Тимошенко", – вважає він.

Ющенко також уникнув прямої відповіді на запитання, чи забороняли йому лідери Майдану брати в ньому участь.

"Питання не в тому, що пускали чи не пускали. Я добре розумів, що в тому політичному колі лідерів, які там з'явилися, живе інший проект, паралельно політичний до того дійства, яке відбувається по площі. Коли я став свідком мімікрії, як, здавалося, абсолютно величаві, здорові вимоги розумної молоді перекриваються короткою перспективою трансформації влади, я зрозумів, що ми попадаємо у велику національну халепу", – заявив екс-президент.

Він також запевнив, що приходив на Майдан, а члени його родини навіть відображені на багатьох фотографіях з тих подій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наш президент
Відповісти
жити було найкраще
Відповісти
і спав нічкою в "інтересах Неньки"!
Відповісти
Напевно це дуже добре для самого Юща, що він не брав участі у Майдані ! Не знаю з ким саме члени його родини на Майдані фоткались, але Ющ, особисто, так як він не жінка, на відміну від Тімохи, яку Майдан «зафукав» на сцені відразу після її «тріумфального» звільнення, міг би і по шиї добре заробити за усі ті меморандуми з Янеком та за іншу гидоту, якої він встиг накоїти у якості «гаранта» …! Особисто ж я думаю, що справжня причина тог, що Юща не було на Майдані, полягає у його вродженій здрисливості, яку, власне з огляду на те, що він ніби то був якийсь час Українським «презом» можна перейменувати у інстинкт самозбереження … Я не знаю хто йому дав такі гарантії особистої безпеки, майже через рік після Майдану, що він настільки осмілів та вирішив знову нагадати про себе …? Можливо Петро Олексійович Порошенко, який насправді уже далеко не перший раз «спіткається об поріг» …, даючи, як і Ющ, пусті обіцянки і схоже і що скоро таки вщент розтовче свого шоколадного лоба …!!! Особисто ж я вважаю, що кров загиблих героїв Майдану вкрила руки Юща так само як і Янека, з його бандою …!!! Тому пропоную йому більше не висовуватись на люди ні сьогодні ні у майбутньому …!!! Справжнім майданівцям не потрібний ніхто з цього старого політичного бидла, яке, чомусь, весь час іменувало себе елітою …! До влади мають таки прийти справжні Герої, готові на все задля щастя та незалежності нашої України …, А ці бидлугани, спроможні лише розводити простих та довірливих бджіл на власних елітних шоколадних цукерках, мають у кращому для них же випадку добровільно піти у політичне та суспільне забуття …, не чекаючи поки їх усіх попакують по сміттєвим бакам …
Відповісти