Тренер ФК «Волинь» оприлюднив свої доходи

Тренер ФК «Волинь» оприлюднив свої доходи
Багаторічний тренер футбольного клубу «Волинь», депутат міської ради Віталій Кварцяний за 2013 рік задекларував майже 151 тисячу гривень доходу. Дохід його дружини не перевищив 12 тисяч гривень.

Про це йдеться в декларації про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансового характеру за 2013 рік депутата Луцької міської ради Віталія Кварцяного, - повідомляє "Четверта влада".

Так, понад 134 тисячі гривень із річного доходу тренера склала зарплата, 5 тисяч гривень - доходи від реалізації прав інтелектуальної власності. Очевидно, тут йдеться про книгу Віталія Кварцяного. Ще майже 12 тисяч гривень склали страхові виплати, відшкодування, викупні суми чи пенсійні виплати.

Головний тренер ФК «Волинь» разом із дружиною мають земельну ділянку у селі Світязь Шацького району Волинської області, житловий будинок на 158,5 квадратних метрів та квартиру у Луцьку на 70,5 квадратних метрів і автомобіль «Chevrolet Transcar» 16-річної давності.

Нагадаємо, що Віталій Кварцяний тренує луцьку «Волинь» із невеликим перервами ще з 80-х років. В Луцькій міській раді депутат є позафракційним, однак входить до складу депутатської групи «Новий Луцьк».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому ця офіційна показуха потрібна? Всі розуміють, що в конвертах набагато більше платять. Легіонери по 10 тис. доларів в місяць заробляють, а Кварц тисячі доларів не отримує? Хто в це повірить? Так само всі інші чиновники. Тьху...
Відповісти
І це лише вершина айсбергу...так само як і у всіх..
Відповісти
І варто за такі гроші гризти собі здоровя.Віталій Володимироч побережіть своє здоровя.
Відповісти
Ага...знаємо!Тільки возитьйого новенький Лексус з особистим водієм!А навпроти його будинку виросло 3-х поверхове приміщення під оздоровчий центр!
Відповісти
Останні новини
Тренер ФК «Волинь» оприлюднив свої доходи
26 грудень, 2014, 09:04