Україні потрібна кадрова революція в освіті, - Лікарчук

Україні потрібна кадрова революція в освіті, - Лікарчук
Директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук вважає, що основною проблемою в галузі освіти є кадрова.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"На превеликий жаль, в українській освіті за цей рік не відбулося найголовніше - кадрова революція в освіті. У нас, в основному, залишились працювати ті ректори університетів, які не пускали студентів на Майдан, які у 2010 році підписували звернення на підтримку пана Табачника. Вони й сьогодні керують університетами. У нас серед керівників обласних департаментів залишилась величезна кількість тих, хто давав команду возити учителів на антимайдани, хто для цього заангажовував шкільні автобуси. Вони сьогодні надягли вишиванки і демонструють прихильність новому уряду, але там немає прихильності", - наголосив Лікарчук.

Він додав, що всі реформи, над якими сьогодні працює команда МОН і які народжуються в Комітеті Верховної Ради України з питань науки і освіти, а також ініціатива, яка йде знизу, гальмуються тими кадрами, які сьогодні очолюють ту чи іншу освітянську структуру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
візьміть хлопців з битами і намордниками - все буде о-кей!
Відповісти
А поки ті що без биток та намордників будуть і далі брати хабарі за все що тільки можна та розбещувати навіть тільки цим нашу молодь
Відповісти