Волинський нардеп розповів, скільки йому перед виборами пропонували олігархи

Волинський нардеп розповів, скільки йому перед виборами пропонували олігархи
Народний депутат Ігор Лапін, який переміг у "луцькому мажоритарному окрузі №22, каже, що йому перед виборами пропонували мійльони.

Про це Лапін розповів у інтерв`ю газеті "Сім`я і дім", опублікованому 25 грудня.

Нардеп каже, що перед виборами заявив, що брати грошей в олігархів не буде.

"Я відразу із цього приводу зібрав журналістів, бо не хотів, щоб хтось десь витяг з контексту мої слова і казав, що Лапін торгується. Я заявив через пресу: "Не ходіть і не пропонуйте!". Щоправда, тоді ніхто так і не опублікував", - зазначив він.

На запитання про те, які суми пропонували, Лапін відповів: "Перша пропозиція була - мільйон гривень. Потім була пропозиція переглянути кількість нулів. А тоді - знову мільйон, уже в іншій валюті".

Також Лапін нагадав, що не збирається займатися дорогами і ліхтарями у Луцьку.

"Лучани думають, що народний депутат, який переміг, має зробити для цього міста все: дороги замість комунальників, ліхтарі замість електриків, лампочки вкрутити у під'їзд... Від початку казав, і зараз кажу: "Я цього робити не буду. Я робитиму свою роботу". А якщо громада хоче змін, вона має їх ініціювати. Завдання депутата - почути людей і підтримати. Але якщо люди будуть сидіти на диванах й обурюватися, яка влада погана, бо лампочок у під`їзді немає, то таким людям кожен депутат буде поганий. І Лапін - теж" - розповідає він.

Нагадаємо, Ігор Лапін переміг із відривом у 28 голосів на парламентських виборах 26 жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нащо йому олігархи, коли він тільки з бурштина в день має до 10 тис. доларів
Відповісти
звідки така інфа?? можете якось окреслити що знаєте??дуже цікавить дана темка
[email protected]
Відповісти
Ляпін тут певно дещо забув сказати :
1. … я заявив через пресу: "Не ходіть і не пропонуйте!" ( ЗАБУВ : … я уже взяв і мені цього досить, для білбордів навіть місця у Луцьку не вистачало, так що іноді доводилось вішати один над одним, однак я ображаюсь, більше прошу не турбувати бо я вже не продаюсь ! );
2. … завдання депутата - почути людей і підтримати. Але якщо люди будуть сидіти на диванах й обурюватися, яка влада погана, бо лампочок у під`їзді немає, то таким людям кожен депутат буде поганий. (ЗАБУВ : … бо допомагати вам у мене ні часу ні натхнення немає, а класичний порятунок вас усіх невдах-потопельників це виключно справа ваших же рук та ніг, мене ж прощу більше не турбувати ! );
3. Запитання з коментарів – чому не балотувався в рідному Ковелі, де переміг Степан Івахів і чиї статки перевищують 300 мільйонів доларів …? (ЗАБУВ ; … так я ж людина честі … і у Івахіва уже не 300, а лише 280 млн. …, я уже казав, що мені якийсь 1 млн. $ пропонували, але ж мені уже тоді білборди вистачало, ще й залишилось …, так що надалі прошу такими дурними питаннями не турбувати ).
Відповісти
долар його тато
Відповісти
Скільки взяв в Єремеева і Івахіва?
Відповісти
Напиши хто ти, і усі побачать, що ти звичайний трєпло. І місце твоє серед розмовляючих бабусь.
Відповісти
При такому розклАді вже й можна олігарха назвати - Палицю, який готував місце для сухореброї Констанкевич. Що ту тут приховувати, адже в списку претендентів не було таких людей, які могли б запропонувати означені суми.
Відповісти
Констанкевич - це святе для Палиці (любов). Якби вона не зажучила гроші, то виграла б. А так пошкодувала дати пару рублів для викладачів-агітаторів, то вони й не дуже старалися.
Відповісти
Чули ми, що не просто так пан Ляпін з Ковеля приїхав балатуватись до Луцька. Плюс -звіту про надходження та витрати під час виборів на рахунок кандидата він теж не надав, боїться!!
Відповісти
От читаю і думаю, коли ці чудо-патріоти стали такими правельними? Цей персонаж особисто мені добре відомий раніше по зовсім інших справах. І порядністю та патріотизмом там не пахне.
Відповісти
понятно, тепер чесно сказав, для вас луччани незроблю нічого. всем спасибо, все свободны :-))
Відповісти
ну да. А що йому ті мільйони, він же дипутат.. Бандіт новий прийшов до влади... А там грошей побільше... Ще в 1990 він був перший по угонам машин а папаша його АДВОКАТ його відмазував, і так вже депутат... Яника немає а банда при владі осталась!!!
Відповісти
Черговий аферист!!!!
Відповісти
він гнида ще та. Його бойци мужика побили і ще не понесли покарання... В нас по Луцьку їздять айдаровські машини, і шофера там такі що маро не стриляти треба, він не разу не був в зоні АТО а нагліє як будто відвоював... Так же і Лапін, він був за багато кілометрів від огня
Відповісти
Шановні!До Вашого відома Лапін давно мешкає в місті Луцьку!І вся ця маячня про яку Ви тут пишете - це просто дурість!!! Ігор Лапін хороша людина і він не з тих, хто займе місце при владі і сидітиме склавши руки і гребстиме гроші! Він колишній війсковослужбовець і має наснагу до бою! Все що має,заробив сам! Знатаки тут найшлися!
Відповісти
Так, він не гребстиме гроші, він їх грабастатиме! Ще один чесний і порядний. І нічого він для Луцька не зробить. Для себе - так.
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп розповів, скільки йому перед виборами пропонували олігархи
26 грудень, 2014, 15:32