Хто і чому подарував Волинській ОДА новий веб-сайт

Хто і чому подарував Волинській ОДА новий веб-сайт
На початку цього тижня Волинська обласна державна адміністрація запустила оновлений сайт.

Виявляється, на розробку та запуск сайту не витрачалися бюджетні кошти. Нову веб-сторінку для чиновників подарували, - повідомляє інформаційно-аналітичний портал "Четверта влада".

Частина користувачів соцмереж схвалила таке оновлення, а частина - розкритикувала.

«Новий офіційний веб-сайт обласної державної адміністрації розроблений ТзОВ «Інфостайл» з власної ініціативи та офіційно подарований уповноваженій особі - керівникові апарату облдержадміністрації з нагоди новорічних та різдвяних свят. Це відповідає вимогам норм статті 8 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», - йдеться у відповіді на ініформаційний запит за підписом керівника апарату Дмитра Дубняка.

Також в документі повідомляють, що розробником програмної складової нової версії сайту є ТзОВ «Інфостайл», а інформаційну карту розробляли працівники відділу інформаційних технологій апарату облдержадміністрації.

Цікаво, що стару версію сайту розробляли самі ж працівники відділу інформаційних технологій апарату облдержадміністрації. Вони ж здійснювали його обслуговування та модернізацію.

«Кошти на розробку та підтримку сайту (окрім зарплати працівників) не витрачались», - зазначають в документі про стару версію сайту, яка була запущена в грудні 2010 року.

Згідно інформації в Єдиному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців, засновниками ТзОВ «Інфостайл» є Юрій Панасюк та Юрій Антонюк. Луцьке підприємство із статутним фондом у 1000 гривень займається комп`ютерним програмуванням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бгг...
З якого це часу розробником безкоштовного ВордПрессу є ТзОВ «Інфостайл»?
Програмна складова реалізована через плагіни, жодного з яких «Інфостайл» також не розробляв.
Ви хоча б версію ВордПрессу поновили, вже вийшла 4.1, а у вас досі 3.8.
Цікаво, за тему «Інфостайл» заплатили 58 долярів (http://themeforest.net/item/goodnews-responsive-wordpress-newsmagazine/1150692), чи просто просто стирили?
Соромно має бути шановні.
Відповісти
навіть боюся запитатись в такого спеціаліста і знатока вордпреса :) яке відношення має розробка сайту до розробки самого вордпресу...
Відповісти
Читай уважно.
"Також в документі повідомляють, що розробником програмної складової нової версії сайту є ТзОВ «Інфостайл»"
І яка цьому сайті програмна складова окрім самого Вордпрессу і плагінів до нього?
Відповісти
А тобі все візьми і розкажи. А ти не думав, що за потреби стандартний код Вордпресу можна допрограмовувати і перепрограмовувати під конкретні задачі?
Відповісти