В Одесі під час потужного вибуху загинула людина. ФОТО

В Одесі під час потужного вибуху загинула людина. ФОТО
Потужний вибух прогримів в Одесі 27 грудня.

За словами очевидців, гуркіт було чітко чути на відстані 2,5 кілометри від місця події.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко, - повідомляє Телеканал новин "24".

За характерами травм на тілі, загиблий мав повний контакт з вибухівкою. Його особа наразі не встановлена.

За попередніми висновками, криміналістів-вибухотехніків підрив стався на вулиці під час транспортування (перенесення) вибухового пристрою.

Користувач Facebook Олег Шпак розмістив на своїй сторінці фото з місця вибуху і написав наступне: "По вибуху! Що вдалося дізнатися. (Інформація попередня, неперевірена). На Сегедской між будинками 9 і 10 по проїжджій частині йшов чоловік, і у нього чи то в руках, чи то в сумці щось вибухнуло. Як Ви розумієте - дізнатися мимовільно або навмисно вибухнуло, дізнатися складно. Простір між будинками оточено".

"Скло повилітало не з усіх вікон, але в деяких навіть із зворотного боку будинків. Кажуть, що у когось видавив навіть з рамою. На дорозі лежить безформно тіло, підошву від взуття сфотографував на відстані метрів 15 від тіла", - зазначив Шпак.

Згідно з описами, сила вибуху істотно перевершувала аналогічні інциденти, що сталися в Одесі останнім часом: так, вибухова хвиля навіть вибила вікна в деяких розташованих про сусідству будинках.

Крім того, вибух був чутний практично у всіх районах міста (Фонтан, Таїрове, Черемушки, Слобідка, Молдаванка, центр), за винятком хіба що селища Котовського.

Наразі на місці працюють всі служби міліції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Одесі під час потужного вибуху загинула людина. ФОТО
27 грудень, 2014, 10:08