Чим мер Нововолинська «похвалився» перед Новим роком

Чим мер Нововолинська «похвалився» перед Новим роком
Міський голова Віктор Сапожніков вважає, що нововолинці успішно закінчують рік у сфері економічного й соціального розвитку.

Про це він зазначив у своєму привітанні жителів Нововолинська та селища Жовтневого напередодні Нового року.

Віктор Сапожніков похвалився, якими показниками його "вотчина" виділяється в області загалом. "За січень-жовтень 2014 року реалізовано промислової продукції на 1716,7 млн. грн., що становить 16,9% до всієї реалізованої продукції в області. Обсяги реалізації промислової продукції у розрахунку на одного жителя міста становили 32 239 грн., що у 3,3 рази перевищує середній показник по області. Спочатку інвестування станом на 1 жовтня 2014 року в місто надійшло 93 954,7 тис. дол. США прямих іноземних інвестицій. По їх обсягах на 1 жителя (1620 дол. США) місто посідає перше місце в області. За 9 місяців середньомісячна заробітна плата становила 3469 грн., що на 31,1% більше за середньомісячну заробітну плату по області", - вказує він.

"Попереду у нас чимало завдань, серед яких - зберегти вугільну галузь волинського краю. Не втрачаймо оптимізму. Я щиро зичу, аби у Новому 2015 році життя змінилося на краще", - додає Сапожніков.

Нагадаємо, 27 грудня у Нововолинську шахтарі перекривали трасу Ковель-Жовква через невиплату зарплат і ризик втратити робочі місця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.