У Індонезії імовірно розбився літак. На борту було більше 150 пасажирів, - ЗМІ

У Індонезії імовірно розбився літак. На борту було більше 150 пасажирів, - ЗМІ
Літак Indonesia AirAsia, що прямував рейсом індонезійського Сурабая в Сінгапур, імовірно розбився біля східного узбережжя Суматри, у водах біля Східного Белітунг.

Про це повідомляє espreso.tv з посиланням lenta.ru.

В район імовірної катастрофи направили сили, що беруть участь у пошуково-рятувальній операції. При цьому точне місце аварії поки не виявили.

Як передає TVNZ з посиланням на місцевих чиновників, у літака було достатньо палива для польоту тривалістю лише чотири години.

Нагадаємо, літак Airbus 320-200, що прямував рейсом QZ8501 з індонезійського Сурабая в Сінгапур, втратив зв'язок з наземними службами.

За словами представника індонезійського міністерства транспорту Хаді Мустофи, контакт служби контролю повітряного руху в Джакарті з лайнером обірвався в 6:17 (1:17 за київським часом).

Він додав, що перед тим як з літаком зник зв'язок, екіпаж запросив дозволу слідувати за іншим, раніше непередбаченим маршрутом. Пізніше послідувало уточнення, що він з метою уникнути хмарного шару мав намір підняти літак вище - з 9,75 кілометра до 11,5 кілометра.

На борту повітряного судна, за даними влади, було від 155 до 162 пасажирів і членів екіпажу. З них, як повідомили індонезійські ЗМІ, 149 громадян Індонезії, три корейця, а також громадянин Сінгапуру, британець і малаєць. МЗС Південної Кореї офіційно підтвердив інформацію про трьох своїх громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Індонезії імовірно розбився літак. На борту було більше 150 пасажирів, - ЗМІ
28 грудень, 2014, 09:58